Deventer

Als je in Deventer of omgeving woont, heb je ons gebouw vast wel gezien aan de Schurenstraat/Hoge Hondstraat. Na een renovatie in 1998 is een ruime sfeervolle ontmoetingsruimte ontstaan met mooie glas-in-loodramen. We denken hier na over actuele levensvragen zoals: "Wie ben ik in deze wereld en wat doe ik met mijn levenstijd". Leren jezelf te ontwikkelen als mens, in een groepering van mensen waar je volledig veilig bent. Er is plaats voor verwondering over alles wat leeft en voor verbondenheid met de samenleving, we voelen ons verantwoordelijk ons leven zinvol in te vullen. Wij zoeken ook de dialoog met mede Deventernaren en stellen ons gebouw graag open voor maatschappelijke activiteiten.

Voorganger

Eric Prinsze

Ik ben Eric Prinsze (58), getrouwd en vader van twee volwassen kinderen. Van beroep ben ik docent kunstschilderen. Daarnaast ben ik voorganger van de gemeenschap in Deventer. Een veelkleurige groep mensen met elk hun eigen levensgeschiedenis. Soms mag ik even meekijken of terzijde staan. Deze levenservaringen zijn zeer verrijkend!

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Wij zijn betrokken bij de organisatie van de Dag van de Mensenrechten op 10 december, we trekken hierbij in Deventer samen op met Vluchtelingenwerk, de bibliotheek, het Humanistisch Verbond, Amnesty International en het Etty Hillesum Centrum. Daarnaast nemen we deel aan de Dag van de Dialoog en organiseren hiervoor jaarlijks een bijeenkomst in ons gebouw. We zijn deelnemer aan de gespreksgroep levensbeschouwing en stellen ons gebouw graag open voor activiteiten waar de samenleving mooier van wordt. Zo zijn er regelmatig bijeenkomsten van de Eigen Kracht Centrale. Loop op zondagsmorgen gerust binnen rond kwart over negen. Je bent hartelijk welkom!

Contact

Deventer
Schurenstraat 8
7413RA Deventer
deventer@apgen.nl

Eredienst

Zondagmorgen 9:30

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via deventer@apgen.nl.