Delft

Vijf generaties enthousiaste en betrokken mensen vormen in Delft de gemeenschap van het Apostolisch Genootschap. Wij werken aan een veilige omgeving waarin we samen kunnen zoeken naar antwoorden op levensvragen. Daartoe ontmoeten we elkaar in betekenisvolle en verdiepende samenkomsten die ons inspireren bij te dragen aan een mooiere wereld. We staan dan ook van harte open voor alle mensen die verlangen naar zingeving, en zoeken naar handvatten om in de samenleving gelukkig te zijn.

Voorganger

Ernest Prooy

Wij willen een plek zijn waar het gevoel kan ontstaan steeds weer in liefde te willen werken aan een wereld van menswaardigheid. Een plaats waar eenieder, zonder uitzondering, zich welkom voelt en het goed toeven is te midden van een woelige wereld.

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

We zijn mensen die elkaar graag ontmoeten bij zinvolle en gezellige activiteiten. Activiteiten binnen de gemeenschap zijn bijvoorbeeld zangkoren voor verschillende leeftijden, jeugdkringen, de erediensten op zondagochtend, speciale feestdagen, et cetera. Onze betrokkenheid betreft niet alleen elkaar, maar ook de maatschappij en de wereld waarin wij leven. Zo zijn wij actief lid van het Platform voor Levensbeschouwing en Religie Delft en werken hard mee aan het bouwen van bruggen tussen de inwoners van Delft.

Internationaal pianokwartet

Na vorige week in Frankrijk te hebben gespeeld en gerepeteerd, komen op 8 februari vier jonge topmusici ook naar Delft om een concert te geven. Ze hebben elkaar ontmoet tijdens verschillende gelegenheden in het buitenland.

Dit concert is het tweede in de reeks woensdagavondconcerten, die als doel hebben zeer begaafde jonge musici te laten schitteren. Daarmee genieten we niet alleen van hun prachtige muziek, maar stimuleren en waarderen we hen ook tijdens hun muzikale ontwikkeling. Zodat ze zich meer thuis voelen hier in Nederland, soms duizenden kilometers ver weg van hun geboorteland.

Entree: Gratis. Graag wel een vrijwillige bijdrage na afloop

Download hier de musici en de flyer

Programma

M. Reger: Suite n.3 voor cello solo

W.A. Mozart: Concert voor viool en orkest,  A major K. 219, eerste deel 

Pauze

C. Gluck: Melodie uit de opera "Orpheus en Eurydice" voor viool en piano

J. Brahms: Sonate op.120 n.2 voor klarinet (viola) en piano, eerste deel

F. Bridge: Fantasie voor pianokwartet

Contact

Delft
Van Adrichemstraat 277
2614 BP Delft
delft@apgen.nl

Eredienst

Zondagmorgen 9:30

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via delft@apgen.nl.