Actueel


Radiocampagne Apostolisch Genootschap haalt de Volkskrant 

4 februari 2017

“De radio valt even stil. Dan vraagt een vrouwenstem: ‘Ben jij tevreden met jezelf?’ Een man antwoordt aarzelend dat er wel wat kilootjes af mogen, maar… De vrouw valt hem in de rede. Ze wil weten hoe het ‘innerlijk’ gaat.” 

De Volkskrant besteedde in de zaterdageditie van 4 februari aandacht aan onze nieuwe radiocampagne Vind het antwoord in jezelf. ‘Het gaat om de verspreiding van ons gedachtengoed’, citeert de krant communicatieadviseur Emiel Pijl. 

Lees hier het artikel in de Volkskrant 

Apostolisch Genootschap in beeld bij tv-programma Ik vertrek  

3 februari 2017

Rob Does, hoofdredacteur van ledenmagazine De Stroom, en zijn partner Peter Mulder stonden op 3 februari centraal in het televisieprogramma Ik vertrek. 

Voor de opening van hun bed and breakfast in Portugal moesten zij van veel mensen afscheid nemen. Ook hun laatste dienst bij het Apostolisch Genootschap in Leiden komt prominent in beeld. Want, zegt Rob in de uitzending: ‘dit is een belangrijke plek voor ons.’

Bekijk hier de uitzending van 3 februari

Donatie stichting Naar school in Haïti

12 december 2016

Haïti, één van de armste landen ter wereld, werd in september van dit jaar getroffen door orkaan Matthew. Het eiland was nog niet hersteld van de vernielingen door een zware aardbeving in 2010.

Enkele van onze leden zijn betrokken bij de Stichting Naar school in Haïti , die ruim duizend kinderen in het berggebied van Ka Blain en Godinot een goede en veilige schoolopleiding geeft.
116 leerlingen raakten door de orkaan hun huizen kwijt. Stichting Naar school in Haïti staat niet alleen voor goed onderwijs, maar ook voor de randvoorwaarden. Daarom wil ze voor de families van de leerlingen vervangende huisjes bouwen. De stevige éénkamerwoningen van 16 m2, die 4000 euro kosten,  kunnen een eventuele volgende orkaan doorstaan.

Het bestuur van het Apostolisch Genootschap heeft voor dit huizenproject 20.000 euro gedoneerd. Eenzelfde bedrag is al eerder overgemaakt door de stichting Wereldwijd voor Kinderen. Wereldwijd voor Kinderen steunt projecten ten behoeve van kinderen, waar ook ter wereld en heeft al een relatie met beide scholen. Samen staan we dus garant voor tien huizen.

Winternummer VANDAAG magazine

9 december 2016

Het nieuwe nummer van VANDAAG magazine is uit. Met VANDAAG willen we je inspireren na te denken over levensvragen en je eigen antwoorden daarop. Bekijk de preview van het winternummer >


Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken dient uw browser cookies te accepteren