Vanwege de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zijn er tot 1 juli geen erediensten en andere bijeenkomsten. Voor meer informatie zie apgen.nl/coronavirus.

Terug naar activiteitenoverzicht
16 juni 2019

Nacht van de vluchteling

Diverse locaties

Op tien plaatsen in Nederland kun je op 15-16 juni meedoen met de Nacht van de Vluchteling. Met de hulp van duizenden deelnemers wordt geld opgehaald om noodhulp te bieden aan vluchtelingen. Je kunt verschillende afstanden lopen (10, 20, 40 kilometer).

Individueel meedoen kan, maar met een groep is natuurlijk leuker. Namens het Apostolisch Genootschap bijvoorbeeld. Want wij staan voor solidariteit en compassie, dus als 68,5 miljoen mensen op de vlucht zijn voor oorlog en geweld, dan gaat ons dat aan. Laat je sponsoren en doe mee met een groep uit uw gemeenschap of district. Van ons krijg je voor iedere deelnemer een ‘apostolisch’ blauw hesje om op te vallen… voor jouw veiligheid onderweg.

Stuur een mail naar communicatie@apgen.nl met naam, adres en het aantal deelnemers dat meeloopt. Rond 10 juni heb je de hesjes in huis.

Meer weten over de routes en de achtergrond?

Kijk op Nachtvandevluchteling.nl »

Registratie is verlopen.

Waar en wanneer?

Dag
zondag 16 juni 2019
Tijd
0:00 uur
Locatie
Diverse locaties in heel Nederland