Vanaf 1 juli starten we voorzichtig weer met erediensten en andere samenkomsten. Daarbij houden we rekening met de coronamaatregelen. Voor meer informatie zie apgen.nl/coronavirus.

Terug naar activiteitenoverzicht
23 februari 2020

Leef!today - Leef wat je bent

Apeldoorn

Lezing door Dirk van de Glind

Er is geen ellende op de wereld omdat mensen maar doen wat ze willen; er gaat zoveel mis omdat we vaak de moed niet hebben te leven naar wat we werkelijk zijn.

Dirk van de Glind gaat uit van een positief mensbeeld, maar laat ook zien hoe het goede in ons verstopt raakt door een laag van aangekoekt vuil van negatieve ervaringen en misleidende overtuigingen. Daar komt bij dat we in onze jachtige prestatiemaatschappij voortdurend worden gestimuleerd onszelf voorbij te hollen en het gevaar lopen terecht te komen in een leven dat niet het onze is.

Deze lezing nodigt uit onszelf serieus te nemen, te aanvaarden en lief te hebben en van daaruit volmondig ja te zeggen tegen onze medemensen en tegen de uitdagingen van ons bestaan.

Dirk van de Glind (1959) stond vele jaren voor de klas als docent Levensbeschouwelijke Vorming in het voortgezet onderwijs en heeft mede daardoor de kans gehad rond te kijken in de schatkamers van de menselijke geest. In zijn boeken en publicaties geeft hij zijn visie op het leven in helder en prettig leesbaar proza weer. Lezingen lardeert hij met beeld en geluid, prikkelende stellingen, humor, anekdotes en wijsheden uit alle windrichtingen.

Zie ook: www.dirkvandeglind.nl

leef!todayMeer weten over Leef!today?

Kijk op de website www.leef.today

Registratie is verlopen.

Waar en wanneer?

Dag
zondag 23 februari 2020
Tijd
11:30 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap - Rademakersdonk 801, Apeldoorn