Vanaf 1 juli starten we voorzichtig weer met erediensten en andere samenkomsten. Daarbij houden we rekening met de coronamaatregelen. Voor meer informatie zie apgen.nl/coronavirus.

Terug naar activiteitenoverzicht
19 januari 2020

Leef!today - Leven met verlies... hoe doe ik dat?

Apeldoorn

Leven en omgaan met verlies is moeilijk voor ieder mens, jong of oud, want niet één situatie is hetzelfde. Er zijn veel soorten van verlies, van kleine dingen tot grote levensbepalende gebeurtenissen. En altijd is het jouw verlies dus voor jou het meest intens.

"Zelf heb ik ook veel verloren in mijn leven en altijd ben ik op zoek geweest naar hoe je daar het beste mee om kan gaan. Vanuit mijn werkervaring,  vrijwilligers werk en de diverse opleidingen neem ik je graag mee op reis.  Een reis door het leven...  Waar verdriet, troost en dankbaarheid een plek vinden."

- Alie Boshuis

Alie Boshuis is getrouwd, heeft 3 zonen met partners en 4 kleindochters. Ze heeft een groot deel van haar leven in de zorg gewerkt. Na veel opleidingen loopt ook muziek als een rode draad door haar leven. Momenteel werkt zij als koorleider bij Stichting K’Leef, een inloophuis voor mensen met kanker en hun naasten in Apeldoorn.

leef!todayMeer weten over Leef!today?

Kijk op de website www.leef.today

Registratie is verlopen.

Waar en wanneer?

Dag
zondag 19 januari 2020
Tijd
11:30 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap - Rademakersdonk 801, Apeldoorn