Terug naar activiteitenoverzicht
21 november 2023

Interactieve lezing Tijmen Sissing

Hengelo

Paperclip organiseert een serie interactieve lezingen met als thema: Kiemkracht. We maken kennis met diverse (religieus) humanistische levenshoudingen. We luisteren, ontdekken en stellen er vragen over. Hoe kunnen ze je helpen bij jouw persoonlijke groei? Hoe dragen zij vanuit hun humanistisch ideaal bij aan medemenselijkheid?

Tijmen Sissing over ecologisch humanisme
Tijmen Sissing is wereldverbeteraar, motivator en ecologisch humanist. Overal ter wereld is hij trashpacker en motiveert mensen om op te ruimen. Wat begon met een ‘clean-up’ op een strand in Zuidoost-Azië, groeide voor Tijmen uit tot een wereldwijde beweging: Trashpackers. Van het opruimen van stranden met lokale bewoners tot aan educatie op scholen. In de woorden van Tijmen: “Onderschat nooit welke impact je kan maken door iets kleins te doen. Impact maken begint met kijken wat jij, op jouw eigen vierkante meter, kunt doen.”

Paperclip
De serie lezingen wordt georganiseerd door Paperclip - een initiatief ontstaan uit het Apostolisch Genootschap. Paperclip organiseert ontmoetingen voor verdieping en levenskunst. De volgende lezing is op dinsdag 9 januari 2024 met Enis Odaci over islamitisch humanisme.

Waar en wanneer?

Datum
dinsdag 21 november 2023
Tijd
20:00 uur
Locatie
Dennenbosweg 94, Hengelo
Contactpersoon
paperclip@apgen.nl