Terug naar activiteitenoverzicht
12, 13 en 14 januari

Muziekweekend voor jongeren

Amersfoort

Ben je tussen de 18 en 35 jaar oud en hou je van zingen? Breng je stem, talent en energie dan in januari naar het muziekweekend!

We gaan een heel weekend lang een aantal (koor)liederen instuderen, waar lol en gezelligheid uiteraard bij hoort. Maar we gaan natuurlijk niet alleen musiceren: er is op zaterdagavond gelegenheid om bij te kletsen en anderen te ontmoeten. Wil je geen muziek maken, maar houd je wel van gezelligheid? Ook dan ben je van harte welkom op zaterdagavond! En als je er maar 1 dag bij kan zijn, óók geen groot probleem. Dit kun je allemaal aangeven in het aanmeldformulier. Vergeet dus niet aan te melden!

Je vrienden en vriendinnen zijn meer dan welkom, dus nodig ze uit! En laat ze zich dan ook even aanmelden, zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. 😀

Lieve groet van het projectteam!

Let op: een slaapplek moet je zelf regelen, er kan niet in het gebouw worden geslapen. Maar no worries, als je daar hulp bij nodig hebt staan we voor je klaar! We laten je niet aan je lot over, dus laat het weten aan Floor (fbarth@apgen.nl).

Waar en wanneer?

Datum
12, 13 en 14 januari
Locatie
Meridiaan 39, 3813 AT Amersfoort

Meld je hier aan

Aanmelding muziekweekend januari 2024

Leuk dat je je aanmeldt! Zien we je het hele weekend?
Welke partij(en) zing jij?