Jeugd


We besteden veel aandacht aan jeugd. Er zijn activiteiten voor diverse leeftijdsgroepen, zoals gespreksavonden (kringgesprekken), koren (jeugdkoor, meisjeskoor, kinderkoor) en andere bijeenkomsten. Er zijn ook landelijke en regionale bijeenkomsten en bijvoorbeeld zomerkampen.

Bij alle activiteiten staat het oproepen van verwondering over de schepping, en dus ook over je eigen bestaan, centraal. Hieruit ontstaat liefde en respect voor jezelf, de mensen om je heen en voor de natuur. Verder zijn de activiteiten ook gewoon leuk en bieden ze kansen om vrienden te maken, na te denken over je eigen ontwikkeling en samen bezig te zijn. Op onze speciale jeugdsite staat meer informatie over alle activiteiten en onze uitgangspunten.

Bij de gespreksavonden (kringgesprekken) wordt gewerkt met thema's. Zoals: dankbaarheid en zingeving, trouw en wijsheid en verbondenheid. We vinden het belangrijk om over deze onderwerpen met jeugd in gesprek te gaan.

Terugkerende activiteiten zijn de jaarlijkse Jongerenconferentie, de wedstrijd Maak wat je Raakt!, de kindereredienst op zondagmorgen en de reizen/vakanties


Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken dient uw browser cookies te accepteren