Kerst


Voor je het weet is het kerst. En voor die tijd moet er veel gebeuren. Cadeautjes kopen, de laatste klussen klaren op je werk, inkopen doen voor het kerstdiner en ... oh ja, een nieuwe outfit zou ook leuk zijn. Het is soms zó druk, dat je verlangt naar de dag dat alles weer achter de rug is. Herkenbaar?

Ieder jaar neem je je voor het anders te doen. Meer rust en vaker stilstaan bij wat je echt belangrijk vindt. Eens nadenken over wat kerst voor jou betekent. Kom op kerstavond naar de kerstwijding en vind jouw antwoord.


Zangkoor - Kerst 2017 Apostolisch Genootschap

Kerstwijding 'Kiezen voor vrede'

Tijdens de sfeervolle kerstwijding op kerstavond gaan verhalenvertellers, muziek en zang in op het belang van het kiezen voor vrede. Iedereen is van harte welkom. Want hoe meer mensen voor vrede kiezen, hoe beter!

Vrede, soms is het er en soms is het nog ver weg. Maar zelf voor vrede kiezen kan steeds weer. Actief, krachtig, onafhankelijk van het gedrag van de ander.


De weg van vrede

Uit de kerstwijding:

‘Bethlehem, de stad waar kunstenaar Banksy dit jaar een hotel opende met ‘het slechtste uitzicht ter wereld’. Alle kamers kijken uit op de 9 meter hoge muur die Israël van de Palestijnse gebieden scheidt. Vrede is soms nog heel ver weg …

Gelukkig zijn er ook altijd mensen die de weg van liefde en vrede willen gaan. Wellicht hoop puttend uit het kerstverhaal. Waarin met dat ene kind een liefdevolle gezindheid werd geboren. Teer en kwetsbaar. En tegelijk zo sterk dat die de eeuwen heeft doorstaan.’

Op kerstavond volgen we de weg van vrede. Laat je inspireren en ga mee op pad!

Hier vind je een locatie bij jou in de buurt »

Boekje kerstwijding 2017

Ben je nieuwsgierig en wil je weten waar de kerstwijding over gaat?

Download het boekje Kiezen voor vrede »

Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken dient uw browser cookies te accepteren