Almere

Wij vormen een vitale gemeenschap waarin oud en jong elkaar ontmoeten en scheppen ruimte om te delen in vreugdevolle en verdrietige omstandigheden. We zoeken een antwoord op levensvragen.
In onze diensten en bijeenkomsten vinden we inspiratie en denken we na over hoe we willen leven. Een plek waar het bewustzijn kan groeien dat we een deel zijn van een groot geheel, waar de liefde ons ertoe brengt een steentje bij te dragen aan een menswaardige samenleving. We willen dat praktisch invullen en zoeken daarvoor de dialoog met mensen van verschillende levensbeschouwing en cultuur. We stellen ons gebouw graag open voor activiteiten die passen bij onze doelstelling.

Voorganger

Nicolette van den Brink-van den Broek

Stuur mij een e-mail

Antoinette Prinsenberg-Imthorn

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Ons gebouw is prachtig gesitueerd en heeft een open, uitnodigende uitstraling. De ruime ontvangsthal is heel geschikt om elkaar te ontmoeten. Naast een aantal bijzalen is er de grote zaal waarin we wekelijks de eredienst vieren. Zang en muziek hebben een belangrijk aandeel in onze gemeenschap. We doen van harte mee aan “de week van de dialoog”, we nemen deel aan de kranslegging op 4 mei. Voor het Voedsel Loket Almere fungeren wij als inzamelingspunt. Verschillende organisaties maken of maakten al gebruik van ons gebouw. We hechten eraan om ons open te stellen voor activiteiten waar de wereld mooier van wordt.

Volg ons ook op Facebook

Contact

Almere
Simon van Collemstraat 3
1325 NA ALMERE-STAD
almere@apgen.nl

Eredienst

In de zomermaanden is er een gezamenlijke eredienst met Amsterdam-Watergraafsmeer.

  • 5 augustus in Almere
  • 12 augustus in Amsterdam-Watergraafsmeer
  • 19 augustus in Almere
  • 26 augustus in Amsterdam-Watergraafsmeer

 Aanvang om 09.30 uur.

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via almere@apgen.nl.