Arnhem

Het Apostolisch Genootschap in Arnhem is een hechte gemeenschap. Onze 350 leden, waaronder kinderen en jongeren, voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de samenleving. Onze diensten en andere bijeenkomsten zijn een plaats voor zingeving en religieus humanisme. Hier vinden we inspiratie en denken we na over hoe we willen leven. Wij steunen elkaar bij de opvoeding, het vinden van onze eigen weg en bij verdriet en verlies. En we vinden het belangrijk om het leven samen te vieren. Wij zoeken de dialoog met mensen van verschillende levensbeschouwingen en culturen. Wij stellen ons gebouw graag open voor activiteiten waar de samenleving mooier van wordt.

Voorganger

Fred Kok

Si je rêve, c’est seulement un rêve. Si nous rêvons ensemble, c’est le commencement de la réalité.” – Mgr. Camara (Als ik droom, dan is dat niet meer dan een droom. Als we samen dromen, dan is dat het begin van de werkelijkheid)

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Wij zijn lid van de Raad van Kerken in Arnhem, we zijn ambassadeur van Arnhem City for Compassion en hebben het handvest voor compassie getekend. Ook nemen we deel aan de Kwartiertafel voor Vredenburg / Kronenburg.

Het jeugdkoor Ameezing geeft op 1 juli een concert in Enschede en op 2 juli een concert in Arnhem.

voor de poster van het concert is hier de link.

Contact

Arnhem
Winschotenstraat 46
6835 AT Arnhem
arnhem@apgen.nl

Eredienst

Zondagmorgen 09:30 uur. Tijdens de zomer periode zijn er gezamelijke zomerdiensten volgens onderstaande tabel: Datum Waar Wie Zondag 23 juli Nijmegen Arnhem en Nijmegen Zondag 30 juli Arnhem Arnhem en Doetinchem-Velp Zon. 6 augustus Velp Arnhem en Doetinchem-Velp Zo. 13 augustus Arnhem Arnhem, Doetinchem-Velp en Nijmegen Zo. 20 augustus Arnhem Arnhem en Doetinchem-Velp

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via arnhem@apgen.nl.