Arnhem

Het Apostolisch Genootschap in Arnhem is een hechte gemeenschap. Onze 350 leden, waaronder kinderen en jongeren, voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de samenleving. Onze diensten en andere bijeenkomsten zijn een plaats voor zingeving en religieus humanisme. Hier vinden we inspiratie en denken we na over hoe we willen leven. Wij steunen elkaar bij de opvoeding, het vinden van onze eigen weg en bij verdriet en verlies. En we vinden het belangrijk om het leven samen te vieren. Wij zoeken de dialoog met mensen van verschillende levensbeschouwingen en culturen. Wij stellen ons gebouw graag open voor activiteiten waar de samenleving mooier van wordt.

Voorganger

Fred Kok

Si je rêve, c’est seulement un rêve. Si nous rêvons ensemble, c’est le commencement de la réalité.” – Mgr. Camara (Als ik droom, dan is dat niet meer dan een droom. Als we samen dromen, dan is dat het begin van de werkelijkheid)

Stuur mij een e-mail

Zaterdag  7 april 14:00 uur spreekt Peter Nissen over:

Samengebalde emotie in symbolentaal

Over de functie en de kracht van rituelen in ons leven

In de lezing wordt de spanning verkend tussen enerzijds de vervaging van het klassieke repertoire van rituelen en anderzijds de rituele creativiteit die wij om ons heen zien.

Plaats: Apostolisch Genootschap
Winschotenstraat 46
6835 AT Arnhem

Voor verder informatie en aanmelding, zie www.vanoosbreestichting.nl

Kosten 5 euro pp. Aanmelding is nodig i.v.m. beperkte plaatsruimte

poster nissen 1804

Kosten 5 euro pp. Aanmelding is nodig i.v.m. beperkte plaatsruimte

Contact

Arnhem
Winschotenstraat 46
6835 AT Arnhem
arnhem@apgen.nl

Eredienst

Zondagmorgen 9:30

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via arnhem@apgen.nl.