Assen

Kerstwijding 2017 'Kiezen voor vrede’ - Apostolisch Genootschap

Het Apostolisch Genootschap in Assen is een gemeenschap van mensen - jong en oud - die het leven willen vieren vanuit ons geloof dat we het leven als een geschenk hebben ontvangen. Wij willen een herberg zijn voor iedereen die op z'n levensreis behoefte heeft om even op adem te komen. Dat kan in onze eredienst waarin we nadenken over levensvragen en elkaar inspireren hoe we weer verder willen trekken. Er zijn ook vele andere bijeenkomsten waarin we de levensbeschouwelijke dialoog zoeken, zowel binnen als buiten ons genootschap. Wij willen bruggenbouwers zijn en stellen ons gebouw dan ook graag open om mensen en culturen bij elkaar te brengen.

Voorganger

Annemieke Hamstra-den Besten

Met veel mensen werken we in Assen heel enthousiast aan vier belangrijke pijlers: verbinding, openheid, inhoud en plezier. Als voorganger hoop ik daarom dat iedereen - jong en oud, geregelde bezoeker of toevallige passant - zich thuis en veilig voelt in onze gemeenschap als plek voor zingeving en ontmoeting. Neem gerust contact met mij op als u daar wel wat meer van wilt weten.

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Het Apostolisch Genootschap Assen staat middenin de samenleving. We zijn lid van het Platform Levensbeschouwelijke Organisaties Assen en zijn actief betrokken bij bv. de jaarlijkse Vredesweek, de 4 mei-herdenkingsbijeenkomst en de Week van de Dialoog. Waar nodig leveren we onze bijdrage aan goede doelenacties.

In onze gemeenschap is er speciale aandacht voor jonge mensen die allerlei activiteiten ontplooien binnen diverse jeugdkringen, passend bij hun leeftijd. Muziek- en zang is belangrijk en er zijn dan ook veel koren zoals een gemengd zangkoor, mannenkoor, jeugdkoor en projectkoor.

Onze erediensten en kindererediensten staan voor iedereen open. Wij verwelkomen je graag een keer in ons gebouw aan de Selma Lagerlöflaan in Assen.

Contact

Assen
Selma Lagerlöflaan 5
9406 KB Assen
assen@apgen.nl

Eredienst

Zondagmorgen 9:30

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via assen@apgen.nl.