Schoenendoos- en andere projecten


2016:

zie dit verslag over het schoenendoosproject

en zie dit verslag over de activiteiten rondom Serious Request Breda

2015

..

2014 : schoenendoosproject

Schoenendoosproject-1-1 (Arnout)  Schoenendoosproject-1-2 (2) (Arnout) Schoenendoosproject-1-3 (Arnout)  Schoenendoosproject-1-4 (Arnout)  

Nadat we met een flink aantal op vrijdag 14 november j.l. de dozen in elkaar hadden gezet en beplakt (zie foto's 1 t/m 6) en we vervolgens de dozen hadden gepresenteerd in het gebouw (foto 7) hebben Betty Brevet, Arno Diender, Arnout van Schelven en ik, Sanne, de dozen op 11 december j.l. voor  'Schoenmaatje' weggebracht.
In totaal ging het om 38 (+ nog 1 nagekomen doos = 39) dozen!
Allereerst moesten de dozen in de auto geladen worden, waarna we in de auto van het gebouw naar het verzamelpunt in Tilburg reden. Daar aangekomen kregen we een karretje mee waar we de dozen op konden doen, zodat we gemakkelijk de dozen naar binnen konden brengen. Binnen in de hal stond een grote doos waarin al wat dozen zaten. Die grote doos is vervolgens met onze dozen geheel afgevuld (zie film 1 (opm. webmasters = is nog niet beschikbaar) + foto 8). Daarna waren nog wat schoenendozen over en die werden in een andere grote doos geplaatst.
Ook vóór ons en na ons kwamen nog andere mensen 'n ook kinderen schoenendozen brengen, vaak ook één of enkele dozen. Ook kinderen waren daarbij. Ik zag kinderen met hun juf dozen komen brengen. We zijn dus gelukkig zeker niet de enigen die aan dit project meedoen :-)
Het was heel leuk om dat zo te zien allemaal, het gaf een goed gevoel.
En na al dat gesjouw vonden we dat we wel een kop koffie hadden verdiend; dus die dronken we dan ook in de omgeving, waarna we terug naar huis zijn gegaan.

Met vriendelijke groeten, 12 december 2014
Sanne de Graaf

Schoenendoosproject-1-5 (Arnout)  Schoenendoosproject-1-6 (Arnout)
Schoenendoosproject-2-1 (Arnout)  Schoenendoosproject-3-1 (Arnout)


Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken dient uw browser cookies te accepteren