Zutphen (De Berkel)

Gemeenschap De Berkel bestaat sinds 10 mei 2015 en is een samenvoeging van de gemeenschappen Lochem en Zutphen met gebruik van beide locaties. In onze diensten en andere samenkomsten vinden we inspiratie om op een mooie wijze invulling te geven aan ons leven. We willen een warm welkom bieden aan een ieder die op zoek is naar zingevende ontmoetingen met mensen die elkaar willen ondersteunen bij het zoeken van een eigen levensweg.

Voorganger

Inge Kranenburg

Het mooie van de plek als voorganger vind ik dat je het vertrouwen krijgt om op bijzondere momenten, op kruispunten in het leven, mensen nabij te zijn.

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Op de locatie in Zutphen vieren we iedere zondag eredienst, vinden de jeugdkringen plaats en diverse koorrepetities. Op de locatie in Lochem worden andere zingevings-ontmoetingen zoals thema-gesprekken, jongerenwandelingen en gespreksdiensten georganiseerd.

Ons gebouw stellen we ook graag open voor activiteiten die de samenleving mooier kunnen maken. Zo hebben we bijvoorbeeld deelgenomen aan de Dag van de Eenzaamheid. Je bent ook van harte welkom bij de erediensten in het gebouw in Zutphen iedere zondag om 9.30 uur.

Contact

Zutphen (De Berkel)
Prinses Marijkelaan 9a
7204 AA Zutphen
deberkel@apgen.nl

Eredienst

Zondagmorgen 9:30

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via deberkel@apgen.nl.