Agenda


Viering kerstavond en kerstdienst

Afbeelding_kerst_2016
Op kerstavond en 1e kerstdag is iedereen welkom die de kerstvieringen bij het Apostolisch Genootschap aan de Schurenstraat 8 in Deventer wil meebeleven.

Het thema van kerstavond is 'Kom nader'. Met deze oproep om dichter bij elkaar te komen, wordt 'Kerstwijding' beleefd: een sfeervolle ontmoeting voor jong en oud met tekst, zang, muziek en filmfragmenten. De uitvoering begint om 19.30 uur en duurt een uur. 

Op 1e kerstdag wordt stilgestaan bij het verhaal van de geboorte van Jezus. Een verhaal over naastenliefde dat ons inspireert om ook zelf met meer geduld en liefde in het leven te staan. Wil je verbondenheid ervaren en nadenken over wat kerst voor jou betekent? De feestelijke kerstdienst begint om 10.00 uur en duurt anderhalf uur. Na afloop is er koffie. 


    Vredesweek 2016

Afbeelding_vredesweek

Op 25 september organiseerden Bruggenbouwen in Deventer en het Apostolisch Genootschap gezamenlijk een activiteit in het kader van de Vredesweek. 

Locatie: Apostolisch Genootschap, Schurenstraat 8 in Deventer

 

Wij organiseerden een maaltijd voor 15 vluchtelingen en 15 Deventenaren die met elkaar om tafel gingen. Het contact met elkaar stond centraal.  Elke Deventenaar betaalt voor een vluchteling, zij zijn onze gast.

Vluchtelingen kwamen muziek maken, een koor kwam zingen en we luisterden naar gedichten uit Iran en Deventer. We leerden elkaar dansend beter kennen. 

Klik hier voor meer informatie.

De Vredesweek Deventer is onderdeel van:

https://www.vredesweek.nl/ambassades/ambassade-deventer

https://www.facebook.com/FestivalDeOrient/


Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken dient uw browser cookies te accepteren