Enschede-2

Onze gemeenschap bestaat uit ongeveer 200 leden, die door hun grote diversiteit een dynamische gemeenschap vormen. Wij zien het als een groot goed dat iedereen zijn eigenzijn kan inbrengen in ons gemeenschappelijk doel: in liefde werken aan een menswaardige wereld.

Wij kunnen tijdens de eredienst gebruikmaken van diverse koren die een waardevolle aanvulling zijn op de verzorging. Zo hebben wij de beschikking over een gemengd koor, een mannenkoor, een jeugdkoor, een ouderenkoor en een kinderkoor. Kortom voor een ieder die van zingen houdt is er wel een koor beschikbaar.

Voorganger

Marcel de Boer

Als voorganger van deze mooie groep mensen hecht ik eraan dat ieder mens mag zijn wie hij of zij is. Ik ben wars van hiërarchie, ieder mens is gelijkwaardig en hoort er bij. Gedeelde verantwoordelijkheid is in onze gemeenschap dan ook een groot goed. Mijn motto is dat je het leven moet vieren met alles wat daar bij hoort, dus met een lach en een traan. Humor is hierbij onmisbaar. Je bent van harte welkom!

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

In Enschede zijn drie ontmoetingsplaatsen. We werken steeds meer samen. Bijvoorbeeld op de volgende gebieden:

  • Jeugdactiviteiten
  • Zang en muziek
  • Gespreksgroepen
  • Thema-avonden
  • Gezelligheidsmiddagen
  • Gezamenlijke erediensten

Ook op het vlak van maatschappelijke betrokkenheid ontwikkelen we samen activiteiten. Je kunt hierbij denken aan thema’s over opvoeding, relaties, verdriet en verlies, filosofie, praktische levenswijsheid, enz.
Ons gebouw stellen we dan ook graag open voor maatschappelijke activiteiten. 

Agenda:

Contact

Enschede-2
Wethouder Elhorststraat 23
7543TC Enschede
enschede-2@apgen.nl

Eredienst

Zondagmorgen 9:30

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via enschede-2@apgen.nl.