Groningen

De bijna 300 leden die samen de gemeenschap Groningen vormen voelen zich verantwoordelijk voor elkaar en voor de samenleving. Dit maakt deze groep mensen tot een hechte, maar open en ruimdenkende gemeenschap. Wil jij ervaren hoe wij ons laten inspireren en aan het leven invulling geven? Dan ben je van harte welkom. Loop op zondagmorgen rond 9.15 uur eens binnen in ons gebouw aan de Vestdijklaan 2.

Voorganger

Annette van der Bij-den Held

Naast mijn baan als juridisch medewerker ben ik voorganger van de mooie gemeenschap Groningen. Samen met de andere leden van onze gemeenschap werk ik eraan dat er voor iedereen ruimte is om zichzelf te zijn en dat ieder met zijn of haar mogelijkheden en talenten een inbreng kan hebben: van jong tot oud.

Stuur mij een e-mail

B. van den Berg

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Vanuit onze kijk op de mens en haar plaats in de samenleving willen we invulling geven aan onze betrokkenheid. Dit betekent ook zichtbaar zijn in de wijk en aansluiting vinden bij andere kerken, zorginstellingen, maatschappelijke- en vrijwilligersorganisaties. Door te participeren in overleggen met deze organisaties kijken wij hoe we ons steentje kunnen bijdragen. We kunnen hiermee ook van elkaar leren en elkaar inspireren. Zo zijn we mede-organisator van de Burendag, een dag van ontmoeten tussen wijkbewoners met als doel dat buurten leuker, socialer en veiliger worden.

Wij stellen ons gebouw open voor maatschappelijke activiteiten zoals de Burendag, koorrepetities, benefietvoorstellingen of gespreksmiddagen samen met wijkbewoners of andere (religieuze) groeperingen.

Contact

Groningen
Vestdijklaan 2
9721VN Groningen
groningen@apgen.nl

Eredienst

In de zomermaanden is er een gezamenlijke eredienst met Assen.

  • 29 juli in Assen
  • 5 augustus in Groningen
  • 12 augustus in Assen
  • 19 augustus in Groningen

 Aanvang om 09.30 uur.

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via groningen@apgen.nl.