Nijkerkerveen

Het Apostolisch Genootschap in Nijkerkerveen is een gemeenschap waar mensen elkaar ontmoeten en inspireren, met de intentie om een bijdrage te leveren aan een menswaardige wereld.  Daarvoor is ieder persoonlijk verantwoordelijk maar ook als gemeenschap nemen wij die verantwoordelijkheid. De gemeenschap is veelzijdig in muziek, zang en gesprek. Er is aandacht voor religieus gevoel, mogelijkheid tot het verdiepen en bespreken van levensvragen maar ook zijn er activiteiten in een sociale zetting, waarin mensen elkaar kunnen leren kennen. Het is wat dat betreft ook een vrij hechte gemeenschap waar men met elkaar meeleeft in goede en mindere tijden. Onze eredienst op zondagmorgen is openbaar en belangstellenden zijn van harte welkom.

Voorganger

RONALD Heg

Ik ben 53 jaar oud, geboren en getogen Nijkerker, getrouwd en vader van 2 jongens. Naast mijn maatschappelijke functie ben ik in september 2011 gevraagd om de plaats van voorganger in Nijkerkerveen in te nemen en ik mag daardoor de leden van deze gemeenschap nabij zijn, o.a. op kruispunten in hun leven. Ik sta midden in de maatschappij en wil door mijn levenshouding ons motto 'In liefde werken aan een menswaardige wereld' zichtbaar laten zijn in de samenleving.

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij

Wekelijks zijn er jeugdsamenkomsten in de leeftijd van 6 t/m 20 jaar, zijn er repetities van mannenkoor en gemengd koor en wordt er gewerkt aan het project ‘Droomdekentjes, uniek gemaakte dekentjes voor ernstig zieke kinderen’. Elke tweede maandag van de maand is er een gespreksavond ‘het gesprek op maandag’, waarbij de inloop vrij is. Ons gebouw wordt ter beschikking gesteld voor Eigen-Kracht conferenties. Muziekliefhebbers uit onze gemeenschap nemen deel aan diverse projectkoren o.a. op 5 mei in Nijkerk. Ook nemen wij plaats in het Overleg Orgaan Kerken (OOK). 

Contact

Nijkerkerveen
Schoolstraat 12
3864MG Nijkerkerveen
nijkerkerveen@apgen.nl

Eredienst

In de zomermaanden is er een gezamenlijke eredienst met Soest, Amersfoort, Baarn en Harderwijk.

  • 22 juli in Amersfoort
  • 5 augustus in Harderwijk
  • 19 augustus in Nijkerkerveen

 Aanvang om 09.30 uur.

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via nijkerkerveen@apgen.nl.