Nijmegen

‘Apostolisch in Nijmegen’ betekent voor ons dat we samen op zoek zijn naar zingeving en inspiratie. Praktisch gezien doen we dat door naar elkaar te luisteren en met elkaar te delen. Op zondagmorgen zoeken we elkaar daarvoor op. De ochtend kan bestaan uit een eredienst, een gespreksgroep, of een andere manier van met elkaar in contact komen. Doordeweeks zijn er allerlei activiteiten, zoals jeugdkringen, muziek, zang en gespreksgroepen.

Onze gemeenschap telt zo’n 200 leden en kent een mooie opbouw in leeftijd. Jong en oud draagt haar of zijn steentje bij aan onze actieve en bruisende gemeenschap. Voel je welkom om ons een keertje op te zoeken.


Voorganger

Marjon Kropff-van Beek

Mijn naam is Marjon Kropff en ik ben sinds augustus 2013 de voorganger van de bruisende gemeenschap Nijmegen. Het leuke van de gemeenschap Nijmegen is, is dat het een plek is voor jong tot oud. Iedereen zoekend naar een plek voor zingeving is van harte welkom. Daarom nodig ik graag een ieder uit om ons op te zoeken, bijvoorbeeld in een eredienst, of voor een gesprek.

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Onze maatschappelijke betrokkenheid uit zich in projecten als Replay (Facebook: ReplayNederland), de Kleurfabriek binnen het Asielzoekerscentrum Nijmegen (Facebook: Kleurfabriek Nijmegen), WereldWijd voor Kinderen en tevens zijn wij initiatiefnemers voor een ontmoetingsplek voor zingeving in het centrum van Nijmegen.

Als gemeenschap zijn we in gesprek met andere religieuze groeperingen om van elkaar te leren. Kijk ook eens op onze eigen Facebookpagina: Apostolisch in Nijmegen.           


Contact

Nijmegen
Opaalstraat 4
6534XP Nijmegen
nijmegen@apgen.nl

Eredienst

In de zomermaanden is er een gezamenlijke eredienst met Arnhem, en Doetinchem-Velp.

  • 15 juli in Nijmegen
  • 5 augustus in Arnhem

 Aanvang om 09.30 uur.   

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via nijmegen@apgen.nl.