Rotterdam-Prinsenland

Rotterdam-Prinsenland is één van de twee locaties van het Apostolisch Genootschap in Rotterdam. Onze leden vormen een lerende en vooruitstrevende gemeenschap, die zich kenmerkt door nieuwsgierigheid en diversiteit. In onze diensten en andere samenkomsten werken we aan zinvolle ontmoetingen gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Liefde is daarbij onze belangrijkste inspiratiebron.

We steunen elkaar in alles wat het leven aan moois en minder moois met zich meebrengt, maar spreken we elkaar ook aan op onze eigen verantwoordelijkheid. Voor wie oprecht zoekt is er veel te vinden. Wij staan open voor de dialoog met mensen van verschillende levensbeschouwing en cultuur. Ons gebouw is beschikbaar voor activiteiten waar de samenleving mooier van wordt.

Symposium, balans

Op 14 april 2016 heeft onze voorganger Nanda Ziere gesproken op een symposium over de balans tussen haar werk en voorganger zijn. Het is mooi om te horen en zien hoe ze haar werk en het voorganger zijn combineert. U kunt het nazien door op deze <link> te klikken.

Voorganger

Lonneke Boltjes-van den Bosch

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Wij beleven inspirerende ontmoetingen bij tal van activiteiten voor oud en jong, waaronder een eredienst op de zondagmorgen met zang en muziek, kringgesprekken op donderdag- en vrijdagavond en koorrepetities op de maandagavond. Ook geven wij een interne digitale nieuwsbrief uit waarin activiteiten en relevante informatie betreffende de gemeenschap is opgenomen. 

Contact

Rotterdam-Prinsenland
's Gravenweg 451
3065SC Rotterdam
rotterdam-prinsenland@apgen.nl

Eredienst

In de zomermaanden is er een gezamenlijke eredienst met Gouda.

  • 15 juli in Gouda
  • 22 juli in Gouda
  • 29 juli in Gouda
  • 5 augustus in Rotterdam-Prinsenland
  • 12 augustus in Rotterdam-Prinsenland
  • 19 augustus in Rotterdam-Prinsenland

 Aanvang om 09.30 uur.

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via rotterdam-prinsenland@apgen.nl.