Rotterdam-Zuid

Het Apostolisch Genootschap heeft een gemeenschap in Rotterdam-Zuid. Het is een betrokken gemeenschap. We willen elkaar nabij zijn bij vreugde en verdriet. Er is ruimte om gevoelens met elkaar te delen.

Ons ledenaantal is 190 personen van verschillende generaties. Wij hebben actieve aandacht voor onze leden op maat. Wij willen midden in de samenleving staan en voelen ons verbonden met de wijk en de stad. Wij willen graag zichtbaar zijn voor diegene die op zoek zijn naar zingeving en inspiratie. Binnenkort krijgen we nieuwbouw op dezelfde plaats. Het wordt een multifunctioneel gebouw waar ruimte is voor ontmoeting en spirituele beleving.

Bovenstaande foto is een ontwerp van het nieuwe gebouw van Rotterdam-Zuid. Op dit moment komt de gemeenschap samen in een tijdelijke locatie in Rhoon. Zie: Contact

Voorganger

Jan Verhoeven

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

We werken samen met de naastgelegen Olifant, een horecavoorziening die voor (kerkelijke) bevestiging van een huwelijk graag gebruik wil maken van ons gebouw. Jaarlijks wordt op 4 mei bij het monument van de Vallende Ruiter door jeugd uit onze gemeente een bloemstuk neergelegd. Regelmatig zijn er activiteiten ter ondersteuning van een specifiek doel

  • kerstconcerten voor en door Charlois
  • sponsoractie voor een school in Zuid-Afrika
  • sponsoractie voor een school in Kenia
  • sponsoractie voor Les Oiseaux Bleus, een organisatie die zich vanuit Nederland inzet voor meervoudig gehandicapte kinderen in ontwikkelingslanden om materiële en immateriële steun te geven aan deze kinderen in met name Tunesië.

Contact

Rotterdam-Zuid
Viaductweg 89
3161RX Rhoon
rotterdam-zuid@apgen.nl

Eredienst

Zondagmorgen 9:30

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via rotterdam-zuid@apgen.nl.