Rotterdam-Zuid

Het Apostolisch Genootschap heeft een gemeenschap in Rotterdam-Zuid. Het is een betrokken gemeenschap. We willen elkaar nabij zijn bij vreugde en verdriet. Er is ruimte om gevoelens met elkaar te delen.

Ons ledenaantal is 190 personen van verschillende generaties. Wij hebben actieve aandacht voor onze leden op maat. Wij willen midden in de samenleving staan en voelen ons verbonden met de wijk en de stad. Wij willen graag zichtbaar zijn voor wie op zoek is naar zingeving en inspiratie. Vanaf 3 december 2017 maken we gebruik van een splinternieuw multifunctioneel gebouw waar ruimte is voor ontmoeting en spirituele beleving.

Voorganger

Jan Verhoeven

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Jaarlijks wordt op 4 mei bij het monument van de Vallende Ruiter door jeugd uit onze gemeente een bloemstuk neergelegd. Regelmatig zijn er activiteiten ter ondersteuning van een specifiek doel zoals:

  • kerstconcerten voor en door Charlois
  • sponsoractie voor een school in Zuid-Afrika
  • sponsoractie voor een school in Kenia
  • sponsoractie voor Les Oiseaux Bleus, een organisatie die zich vanuit Nederland inzet voor meervoudig gehandicapte kinderen in ontwikkelingslanden om materiële en immateriële steun te geven aan deze kinderen in met name Tunesië.

Contact

Rotterdam-Zuid
Dorpsweg 205
3082 LM Rotterdam
rotterdam-zuid@apgen.nl

Eredienst

Zondagmorgen 9:30

Verhuur

De gemeenschap Rotterdam-Zuid heeft sinds 2017 een splinternieuw multifunctioneel gebouw: Basis.

Wilt u gebruikmaken van dit gebouw? Informeer dan naar de mogelijkheden via info@basisvoorontmoeten.nl