Sliedrecht

De gemeenschap Sliedrecht bestaat uit 80 personen waaronder 4 kinderen. Een kenmerk van deze kleine gemeenschap is de betrokkenheid bij elkaar. We inspireren elkaar om zinvol te leven, steunen elkaar op moeilijke momenten. Velen voelen zich verantwoordelijk voor en participeren in de diverse taakgebieden. We zoeken naar creatieve invulling van de diensten en kiezen hierbij veelvuldig voor diverse vormen van participatie. De diensten op zondag beginnen om half tien. Je bent van harte welkom!

Voorganger

Gerrit Zweeris

Mensen zijn unieke wezens. Het is boeiend om te zien hoe mensen hun leven leven. Allemaal willen we gezien worden, aandacht krijgen. In het Apostolisch Genootschap vind ik de inspiratie om op mooie wijze met mensen samen te leven, samen het leven te vieren, soms samen te huilen. Op de kruispunten van het leven wil ik ieder nabij zijn.

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

In onze gemeenschap is er op zondagmorgen opvang voor de jongste jeugd. We hebben een zangkoor, een vrouwenkoor, een mannenkoor en een seniorenkoor, het pluskoor. Regelmatig zijn er bijzondere diensten zoals een gespreksdienst, kringdienst, muziekdienst of een flashbackdienst. Ook zijn er samenkomsten met een maatschappelijk thema of debat.

Contact

Sliedrecht
Thorbeckelaan 201
3362BS Sliedrecht
sliedrecht@apgen.nl

Eredienst

In de zomermaanden is er een gezamenlijke eredienst met Dordrecht en Breda.

  • 22 juli in Breda
  • 29 juli in Sliedrecht
  • 5 augustus in Dordrecht
  • 12 augustus in Breda
  • 19 augustus in Sliedrecht

 Aanvang om 09.30 uur.

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via sliedrecht@apgen.nl.