Soest

Het Apostolisch Genootschap in Soest is een gemeenschap van mensen die samen nadenken over zingeving en levenskunst. Het is een plaats waar je geïnspireerd wordt om eigen antwoorden te vinden op levensvragen. Op kruispunten van het leven zijn we elkaar nabij én we vieren samen het leven. De 150 leden van alle leeftijden treffen elkaar regelmatig; bijvoorbeeld op zondagochtend en doordeweeks tijdens leeftijdgebonden samenkomsten. We hebben enthousiaste koren die regelmatig oefenen.

We zoeken de dialoog in Soest omdat we verbindingen tussen mensen essentieel vinden. Zo willen we een bijdrage leveren aan een hechtere Soester gemeenschap.

Voorganger

Maarten Jan de Groot

Maarten Jan de Groot, in 1962 geboren in Zoetermeer, is sinds 1997 lid van de gemeenschap Soest. In 2011 is hij gevraagd om samen met Paul Reinold, voorganger in deze gemeenschap te zijn. Zijn credo: ‘Verwondering voor het eigen bestaan ontstaat in de ontmoeting met de ander en het ervaren van de schoonheid van de aarde. Een mooi en werkbaar uitgangspunt om zin en inhoud aan je leven te geven.”

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Om de verbindingen tussen mensen te versterken, organiseren we jaarlijks een gesprekstafel voor Soest in dialoog. Ook nemen we deel aan bijvoorbeeld de Kerkennacht en Orgeltocht. In december is er een warme winteravond om in de donkere dagen voor Kerst licht en warmte te delen. U bent van harte welkom bij al onze samenkomsten; ook op zondagochtend (aanvang 9.30 uur).

We houden van zingen en hebben diverse koren, zoals een gemengd koor, meisjeskoor, mannenkoor en een octet. Wilt u een keer komen luisteren of meedoen? Stuur een e-mail naar: soest@apgen.nl. Ook met andere vragen, kunt u daar terecht.

Contact

Soest
Talmalaan 44
3761AN Soest
soest@apgen.nl

Eredienst

Zondagmorgen 9:30

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via soest@apgen.nl.