Utrecht

Het Apostolisch Genootschap in Utrecht is een actieve gemeenschap met ruim 400 leden. We ontmoeten elkaar op zondagochtend, waar muziek een belangrijk aandeel heeft, en op doordeweekse gespreks- of andere onmoetingsmomenten. In een ontspannen sfeer bezinnen we ons op het mysterie van het leven, onze plaats daarin en in de samenleving. We willen we elkaar in alle levensomstandigheden – bij verdriet én bij vreugde – nabij zijn. Je bent van harte welkom om kennis te maken.

Voorganger

Berry Dwarswaard

In mijn dagelijks werk ben ik medisch product specialist. Sinds oktober 2013 ben ik voorganger. Een bijzondere plek, waar je velen nabij mag zijn. Het geeft me energie en verdieping te mogen delen in levenservaring en zingeving. Als voorganger verzorg je regelmatig op zondagochtend de eredienst en maak je deel uit van de kring van geestelijk verzorgers.

Stuur mij een e-mail

I. van Leusden-Willemse

In het dagelijks leven ben ik echtgenote, moeder en advocaat. Sinds maart 2016 mag ik daarnaast de plaats van Voorganger invullen. Een grote, mooie verantwoordelijkheid. Er zijn heel veel mensen die zin en inhoud aan hun leven willen geven. Tijdens onze samenkomsten delen we gevoelens en ervaringen en bezinnen wij ons op onze levenshouding. Daar wil ik mijn bijdrage aan leveren en investeren in het op een eigentijdse wijze vorm geven van een plek voor zingeving (www.vindhetantwoordinjezelf.nl).

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

De maatschappelijke betrokkenheid van de leden van onze gemeenschap is groot. Dit uit zich onder meer in vrijwilligerswerk op velerlei gebied waaronder natuur- en milieubescherming en rechten van kinderen. Jaarlijks zijn we betrokken bij of participeren we in de Geluksroute, de 4/5 mei viering en de Week van de Dialoog. Door de centrale ligging van onze plaats van samenkomst wordt deze voor diverse maatschappelijke (landelijke) activiteiten gebruikt.

ZUN MEDEDELINGEN:

De volgende zondagen zal er gezamenlijke eredienst zijn voor de ZUN gemeenschappen.

29 juli in de gemeenschap Nieuwegein.
5 augustus in de gemeenschap Zeist.
12 augustus in de gemeenschap Utrecht.
28 oktober in de gemeenschap Nieuwegein.

Contact

Utrecht
Aziëlaan 155
3526 SG Utrecht
utrecht@apgen.nl

Eredienst

In de zomermaanden is er een gezamenlijke eredienst met Nieuwegein en Zeist.

  • 29 juli in Nieuwegein
  • 5 augustus in Zeist
  • 12 augustus in Utrecht

 Aanvang om 09.30 uur.

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via utrecht@apgen.nl.