Veenendaal

Het Apostolisch Genootschap in Veenendaal staat open voor nieuwe inzichten en wil ruimte geven aan de creatieve wisselwerking van onderling verschillende mensen. We voelen ons verantwoordelijk voor het uitdragen van liefde, barmhartigheid, vrede, verdraagzaamheid en gelijkwaardigheid.

Vanuit die visie willen we een actieve gemeenschap zijn waar ontmoeting, betrokkenheid en religieuze verdieping centraal staan. In onze diensten en andere bijeenkomsten doen we inspiratie op en denken we na over hoe we willen leven. We leven met elkaar mee bij vreugdevolle en verdrietige gebeurtenissen en vinden het belangrijk het leven te vieren! Ook stellen we ons gebouw open voor activiteiten die bij onze visie passen.

Voorganger

Rob Labrie

Als voorganger van de gemeenschap wil ik waar nodig de verbindende schakel zijn. Tevens wil ik de leden inspireren om liefde en warmte naar alle medemensen uit te dragen.

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Wij kiezen jaarlijks voor deelname aan een aantal maatschappelijke activiteiten en hebben onder andere deelgenomen aan de vredesweek, nationale orgeldag, korenfestival, kerstzang etc. Verder voeren we verkennende gesprekken met de vrijzinnige gemeente Veenendaal. De stichting Wijs met de Wijk maakt gebruik van ons gebouw en organiseert wekelijks lezingen en workshops voor de ouderen uit onze wijk. Tevens fungeert ons gebouw als verkiezingslokaal.

Contact

Veenendaal
Goudmos 2
3904JZ Veenendaal
veenendaal@apgen.nl

Eredienst

In de zomermaanden is er een gezamenlijke eredienst met Ede.

  • 22 juli in Veenendaal
  • 29 juli in Ede
  • 5 augustus in Veenendaal
  • 12 augustus in Ede

 Aanvang om 09.30 uur.

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via veenendaal@apgen.nl.