Zaandam

Zaandam: werken, wonen, leven en geloven. De dynamiek van de Zaanstreek vind je direct terug in de gemeenschap Zaandam van het Apostolisch Genootschap. Een uniek gebouw van 150 jaar jong, rijksmonument, waar oud en jong samengaan. Helder als glas, vitaal, stimulerend en daardoor ruimte voor diepe beleving en ieders unieke zelf.

Voorganger

Jannij Landheer-Boers

Mijn naam is Jannij Landheer, voorganger van de gemeenschap Zaandam en daarnaast docent bewegingsonderwijs op het Zaanlands lyceum. Wat ik vooral belangrijk vind is het hebben van aandacht voor de ander. Ik ben nogal een spring in het veld, soms tot vermoeiends toe enthousiast makend. Maar geef daarom ook graag ruimte aan anderen. Voor mij betekent religie vooral ‘verbinden’, dus met elkaar.

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Eigenheid is kenmerkend voor de leden van de gemeenschap Zaandam, dus mag het ook op jouw manier. Kan het anders? Het kan duizend keer anders, maar zoals jij het doet is het goed. Of het nu gaat om op een woensdagochtend met elkaar in gesprek te zijn, genieten van verdiepende kunst of het met elkaar kerstmis vieren.  Maar ook gewoon even tot rust komen op een zondagochtend zonder dat er eisen aan je gesteld worden. Gewoon welkom zijn.

Contact

Zaandam
Oostzijde 82
1502 BJ Zaandam
zaandam@apgen.nl

Eredienst

In de zomermaanden is er een gezamenlijke eredienst met Purmerend, Amsterdam-Noord en Zaandijk.

  • 29 juli in Purmerend
  • 5 augustus in Zaandijk
  • 12 augustus in Amsterdam-Noord
  • 19 augustus in Zaandam
  • 26 augustus in Purmerend

 Aanvang om 09.30 uur.

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via zaandam@apgen.nl.