Culturale


Culturale wil een inspiratie bron zijn voor levenskunst. Levenskunst gaat over het vormgeven van uw eigen leven. Het is een kunst om het leven met al zijn mogelijkheden en beperkingen, zinvol inhoud te geven. Muzikale kunst en Beeldende kunst kunnen hierbij helpen.

Op vrijdag 21 april zal tijdens Culturale 10 een uniek concert worden gegeven door de bekende Shtetl Band Amsterdam met medewerking van de leerlingen van Fluxus. Tevens zal er een prachtige expositie met schilderijen van Clemens Briels zijn.
Aanvang: 20:00 uur. Locatie Apostolisch Genootschap, Oostzijde 82, Zaandam.

 
Het nieuwe concertprogramma van de Shtetl Band Amsterdam “Roots and Shoots” gaat terug naar de begintijd van de Klezmer muziek. Prachtige, traditionele stukken worden afgewisseld met nieuwe composities in de village Klezmerstijl!
 
Verheugend is de medewerking van leerlingen van Fluxus Zaandam. Zij zullen o.a. een rol spelen tijdens het concert bij de Culturale Khosidi, een langzame dans waarin de chassied wordt uitgebeeld.
 
Voor en na het concert en op zaterdag 22 april van 13.00 - 16.00 uur wordt er een expositie gehouden met schilderijen van Clemens Briels (1946, Son). Briels werkt overwegend met felle kleuren.
 
Er is om 19.30 uur inloop met koffie en na afloop sluiten we af met een drankje. Een vrijwillige bijdrage voor de beroepsmuzikanten is van harte welkom.

Voor uitgebreide informatie zie de website www.Culturale.nl


Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken dient uw browser cookies te accepteren