Culturale


Culturale wil een inspiratie bron zijn voor levenskunst. Levenskunst gaat over het vormgeven van uw eigen leven. Het is een kunst om het leven met al zijn mogelijkheden en beperkingen, zinvol inhoud te geven. Muzikale kunst en Beeldende kunst kunnen hierbij helpen.

Op zondag 18 juni om 14.00 uur is er wederom een Culturale voor Compassie, ditmaal ten bate van Unicef.
 
De met en voor vluchtelingen uit het nabijgelegen AZC gehouden succesvolle Culturale voor Compassie uit 2015 krijgt dit jaar navolging!  Dit jaar verzorgen o.a. de Syrische band MOOD, het koor Wereld vrouwen en het popkoor Ongeremd verschillende optredens. Kunstenaar Raafat Ballan uit Syrië verkoopt een aantal van zijn kunstwerken per opbod.

Met de opbrengst wil Unicef Syrische kinderen naar school laten gaan (een schooltas met inhoud kost €10,- per kind). Naar school kunnen gaan betekent veel: het geeft de kinderen houvast en het gevoel dat er ook een 'na de oorlog' is, zonder geweld. Om dit voor zoveel mogelijk kinderen mogelijk te maken, is het concert een benefietconcert: als alternatief voor een entreekaartje is een vrijwillige donatie mogelijk. Verder komt ook de opbrengst van de verkoop van consumpties ten goede aan de eindopbrengst. Het totaalbedrag wordt aan het eind van het concert aan een vertegenwoordiger van Unicef overhandigd.

Met dit concert brengt Culturale voor Compassiecompassie in de praktijk.

Voor uitgebreide informatie zie de website www.Culturale.nl


Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken dient uw browser cookies te accepteren