Plaats van samenkomst


Onze plaats van samenkomst heeft in 1975 een grote renovatie ondergaan. Halverwege 2011 is het gebouw nogmaals gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Zo is de hoofdingang en de grote zaal beter toegankelijk gemaakt voor personen met een lichamelijke beperking. Ook is de benedenverdieping zodanig verbouwd, dat broeders, zusters en jeugd elkaar informeel kunnen ontmoeten. De grote zaal is smaller en heeft minder zitplaatsen dan voorheen. Hierdoor heeft de grote zaal nu meer intimiteit.

Ingang van Kinschotstraat

Ingang Kinschotstraat

Deze ingang wordt voornamelijk gebruikt voor grote bijeenkomsten, zoals de Eredienst op zondagmorgen. De garderode en de grote zaal zijn bij binnenkomst via deze ingang gemakkelijk te bereiken.


De ontvangsthal 

Entree

Vanuit de ingang Van Kinschotstraat komt u terecht in deze hal. Links van deze hal bevindt zich de grote garderobe en ontmoetingsruimte.


Ingang Van Adrichemstraat 

Ingang Van Adrichemstraat2

Formeel de hoofdingang. Deze ingang wordt voor alle andere bijeenkomsten gebruikt. Een goed gebruik binnen Het Apostolisch Genootschap is, dat er altijd een broeder of zuster bij de deur staat om de bezoekers welkom te heten.

De lange hal

Ingang Van Adrichemstraat1

Vanuit de ingang Van Adrichem komt u terecht in deze hal. Hier vindt u aan beide zijden diverse kleine zalen voor kleine bijeenkomsten.


De garderobe en ontmoetingsruimte

Garderobe2

Patio


De grote zaal

Trap naar grote zaal

De grote zaal (op de 1e verdieping) is te bereiken via deze trap. Achter in de muur ziet u het oude embleem van Delft

Grote zaal voorzijde links

Rechtsvoor ziet u het pijporgel en linksvoor hangt het embleem van Het Apostolisch Genootschap

Grote zaal voorzijde

Grote zaal voorzijde rechts

Grote zaal achterzijde

Deze foto is van de achterzijde van de grote zaal gemaakt. Daar waar u de ronde luchttoevoer ziet was voorheen het balkon, dat aan beide zijden bereikt kon worden.


Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken dient uw browser cookies te accepteren