Vanwege de maatregelen tegen verspreiding van het coronavirus zijn er tot en met 1 juni geen erediensten en andere bijeenkomsten. Voor meer informatie zie apgen.nl/coronavirus.

Jongerenconferentie verplaatst naar 22 november

I.v.m. de risico's rondom het coronavirus is de jongerenconferentie van 15 maart verplaatst.


Het goede nieuws is: we verschuiven de dag naar 22 november. Uiteraard hopen we je dan te zien!

De deuren van het NBC staan dan opnieuw voor je open. De apostel en sprekers Lammert en Tijmen zijn er sowieso ook bij. Daar zijn we natuurlijk ontzettend blij mee!

Waarom verplaatsen wij de jongerenconferentie? 

  1. We willen onze verantwoordelijkheid nemen in de samenleving en de verspreiding van het coronavirus zo veel mogelijk voorkomen. Een deel van onze bezoekers komt uit Noord-Brabant of werkt in de gezondheidszorg. Het bestuur van het Apostolisch Genootschap vindt het daarom niet verantwoord om de jongerenconferentie nu door te laten gaan. Meer info over onze richtlijnen lees je hier: Het coronavirus. Hoe gaan wij ermee om?
  2. De jongerenconferentie is er voor iedereen. We willen niemand hoeven uitsluiten en vinden het essentieel dat je (met een gerust hart) kunt komen.
  3. Verder kunnen wij de financiële consequenties beperken als wij deze keuze nu maken en niet pas op het moment dat we niet meer anders kunnen.

Wat kun je wel doen a.s. zondag?

We hebben een paar tips voor je op een rijtje gezet.

  • Stuur een oudere een kaartje of bel iemand op. Veel ouderen krijgen nu beperkt bezoek en voelen zich eenzaam. Laat - op afstand - zien dat je aan hen denkt!
  • Help Tijmen Sissing en sluit je aan bij de Trashpackers.
  • Nodig iemand uit en maak een lekkere (bos)wandeling.
  • Deel een foto of filmpje van wat je zondag gaat doen met #ditdoeikop15maart.