Proeverij

Proeverij

Het onderzoek van YoungWorks onder apostolische jongeren is al vaker genoemd. Maar alleen de uitkomsten benoemen en dan niks doen, dat is natuurlijk wat awkward. Daarom is er dit jaar géén jongerenconferentie, maar in plaats daarvan een dag om bij jou input op te halen: hoe nu verder?  

Proef daarom van enkele voorzetjes, en geef aan wat naar meer smaakt of welke sensatie je nog mist. Jij bepaalt mee, door aan te geven wat je op jouw ‘dienblad’ zet en uit welke lagen jouw ‘burger’ bestaat. Probeer, stapel, kies! 

 

Hoe ziet de dag eruit? 

  • Na een vrolijk welkom doorloop je in de ochtend 5 korte onderdelen (de ‘proeverij’), waarin je kennismaakt met enkele dingen die—volgens jou—misschien wel in het jongerenprogramma moeten.
  • Hierna volgt een festival met lunch, waar je naast samen eten ook kan dansen in een silent disco, deel kan hebben in een live-opname van de Y? Podcast, een debat kan voeren met anderen, en nog veel meer.
  • In de middag is het meest belangrijke gedeelte van de dag: een gezamenlijk moment waarin iedereen zijn of haar mening geeft over wat er in het jongerenprogramma moet komen.
  • Om de dag af te sluiten, is er een optreden van een mystery guest, en een borrel waar je net zo lang mag blijven als je wilt (totdat het NBC ons de deur uitgooit). 

Meer informatie nodig? De meeste vragen hebben we al beantwoord in de FAQs . En anders kan je een mail sturen naar jongeren@apgen.nl.

Let op: aanmelding!

Voor de verandering kan je dit jaar kiezen uit twee verschillende tijden om de ochtendactiviteit te beginnen: 10.00 of 10.30. Je kan ervoor kiezen om wat langer uit te slapen, maar dat betekent wel dat je niet alles kunt meemaken wat er bij de festivallunch te doen is… Dus kom lekker vroeg en haal het maximale uit de dag :) 

Meld je aan!