Wegens gebrek aan aanmeldingen, gaat FEM Talks 2021 niet door.

 

FEM Talks 2021 'Inclusiviteit, wat doe jij in vredesnaam?’

 

 

Heb jij een verdiepende, inspirerende boodschap voor de samenleving over inclusiviteit? Laat dan je stem horen in deze spreekwedstrijd!

Het onderwerp van FEM Talks 2021 is ‘Inclusiviteit, wat doe jij in vredesnaam?’ Iedereen die over dit onderwerp een inspirerende bijdrage kan leveren, is van harte uitgenodigd een inzending te doen. Vanuit welke achtergrond of levensbeschouwing dan ook.


Hoe doe je mee?
Stuur vóór 30 juli een vlog van jouw toespraak naar femtalks2021@gmail.com. De vlog duurt maximaal 10 minuten. Je vlog gaat over inclusiviteit en met jouw verhaal inspireer je anderen tot verbinding én tot een concrete actie.


Slotevent op 10 september
Een jury selecteert tien inzendingen voor presentatie op deze website. Daar kun je vervolgens stemmen op jouw favoriet. Degene met de meeste stemmen wint de publieksprijs. De drie favorieten van de jury worden uitgenodigd voor een event op 10 september 2021. Daar houden zij hun speech voor live publiek.


Waarom FEM Talks?
FEM Talks is een initiatief van Vrijzinnigen Nederland en Apostolisch Genootschap. Hoewel bij beide organisaties het aantal vrouwen in ‘het ambt’ groot is, is het religieuze landschap in Nederland nog grotendeels een mannenwereld. Daarom willen ze met FEM Talks vrouwen een podium geven om hun vrijzinnige stem te laten horen en hiermee anderen te inspireren om een bijdrage te leveren aan een mooiere wereld.

Zie ook de eerdere FEM Talks-editie in 2017

 

FEM Talks wordt georganiseerd door:

Logo vrijzinnigen.jpg 

Logo Oranje.png

 

029-Berthe-van-Soest-330-x-220.jpg
Berthe van Soest, winnares FEM Talks 2017

 

090-Marijke-Verduyn-330-x-220.jpg
Marijke Verduyn, winnares publieksprijs FEM Talks 2017