Interviewteam

Voor wie?

Voor alle jongeren tussen 18 en 30 jaar.

Waarom meedoen?

Als je het leuk vindt om te filmen, om met geluid bezig te zijn, om een interviewscript te schrijven, om zelf met mensen in gesprek te gaan, dan is dit een fantastische manier om daar laagdrempelig mee bezig te zijn! Samen met je teamleden bepaal je hoe je de zaken aanpakt, wie waar wanneer heengaat en welk verhaal je gaat ophalen.

Draai je een tijdje mee met het team?

Wat ga je doen?

Vooral veel lol hebben met de andere teamleden, en inspirerende interviews afnemen. Je bepaalt als team zelf een beetje hoeveel uur per week je er aan kwijt bent - dit zal natuurlijk ook per week verschillen.

Wat krijg je terug?

Veel ervaring! Het is mogelijk om mee te doen aan dit project als (onderdeel van) een leer-werkervaring met stagevergoeding. Ook kunnen we een vaste vrijwilligersovereenkomst overleggen en uiteraard worden reiskosten vergoed. Maar de gesprekken die je zult hebben zijn natuurlijk onbetaalbaar …

Interesse?

Stuur een appje naar Florian (coördinator): whatsapp-icon-seeklogo.com.svg 06-587 502 61


Hey!

Ik ben Jorren, momenteel level 24, en ik kom uit de gemeenschap Gouda. Ik ben enthousiast, oneindig geïnteresseerd in techniek, creatief en ik zet me met veel plezier in om de wereld duurzamer en socialer te maken. Daarvoor heb ik met Wouter ons videoproductiebedrijf Studio Future Focus opgericht waarmee we ondernemers met een duurzame of sociale missie in de spotlights zetten.
Met de video's van het project 'Wat Bezielt Ons' hoop ik dat je geïnspireerd wordt om na te denken wat voor jou echt belangrijk is in je leven en om daar actief mee aan de slag te gaan, net zoals de talenten die we interviewen! :)

Tot snel!