Zingevingsweken in Frankrijk

apgen-levenskunst-zingevingsweken-4.jpg

Verlang jij daar soms ook naar? Eens echt de tijd nemen om na te denken over vragen die je bezighouden. Praten met mensen die soortgelijke vragen hebben als jij.

Je gaat een week op ontdekkingstocht naar zingeving. Een week in Frankrijk om antwoorden te vinden op jouw vragen.

Je kunt kiezen uit 3 thema’s:

Zelfbewust zijn

Is dit alles? Wie ben ik eigenlijk? En wat wil ik ten diepste? Wat wil ik loslaten of juist verder ontwikkelen?

Zelfbewust samenleven

Samenleven met anderen én trouw zijn aan mezelf, hoe doe ik dat? Met wie wil ik me verbinden? En welk verschil wil ik maken in de wereld?

Leven met verlies

Hoe geef ik mijn rouw de ruimte? Wat helpt mij en wat juist niet? Wat heb ik nodig om verder te gaan?

 

Programma

Vaste elementen zijn: gesprekken en leuke werkvormen om jezelf nog beter te leren kennen en te ontdekken wat echt belangrijk is voor jou. Verder bepaal je samen met je reisgenoten hoe jullie week eruitziet. Houd je van wandelen, mediteren, mountainbiken, filosoferen, zwemmen of muziek maken, het kan allemaal! En natuurlijk: heerlijke Franse wijnen en romige, nootachtige Saint-Nectaire-kaas ontbreken niet (of in het kampvuur gesmolten marshmallows voor de zoetekauwen).

Locatie

Landhuis Castel Marguerite in Saint-Nectaire. De ideale plek om los te komen van je dagelijkse, drukke leven. Saint-Nectaire ligt in de Auvergne: een bosrijk, vulkanisch gebied in het hart van Frankrijk.

Lees meer over het Castel en de omgeving »

Prijs

€ 495 (voor jongerenkorting zie vindhetantwoordinjezelf.nl). Dit is inclusief verblijf in een tweepersoons- of familiekamer, maaltijden (je kookt samen), drinken (excl. sterk alcoholische drank) en in het programma opgenomen activiteiten. Exclusief de reiskosten van en naar Saint-Nectaire (de reis regel je zelf).

Meld je aan op Vindhetantwoordinjezelf.nl