Poster Kerstconcert 2018 a4.jpg
16 december 2018

Kerstconcert

Almelo

Poster Kerstconcert 2018 a4.jpg

Op zondag 16 december as. om 15:00 uur is er in het gebouw van het Apostolisch Genootschap, aan de Reeststraat/hoek Flevoplantsoen te Almelo het jaarlijks terugkerend concert in kerstsfeer.


Programma

Er is een gevarieerd programma waaraan het Almelo ’s MannenKoor (AMK) en Koor Kantiek medewerking verlenen.   
De inloop is vanaf 14:30 uur met gelegenheid voor ontmoeting onder het genot van een kopje thee of koffie. Het einde van de muzikale middag is rond  17:00 uur.
Aanmelden is niet nodig.

Koor Kantiek

Koor Kantiek brengt onder leiding van Hans Trip en Frida de Graaff-Boot een gevarieerd en sfeervol Kerstprogramma ten gehore in diverse talen. Koor Kantiek is opgericht in maart 2018 en bestaat uit ruim 20 enthousiaste en ervaren koorzangers afkomstig uit Twente. Zij repeteren om de veertien dagen en hebben in augustus grote indruk gemaakt met hun lunchconcert in de Grote of St.-Bavokerk in Haarlem.

Het Almelo’s Mannenkoor

Het Almelo’s Mannenkoor is een traditioneel mannenkoor dat is opgericht in 1918. Vanaf de oprichting tot op heden zingen Almelose mannen de “sterren van de hemel”. Almelo’s Mannenkoor is een koor van zangers van alle gezindten. Dit is merkbaar aan hun repertoire: profane zang maar ook religieuze zang en werken van hedendaagse populaire componisten

Registratie is verlopen.

Waar en wanneer?

Dag
zondag 16 december 2018
Tijd
15:00 - 17:00 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap Almelo, Reeststraat 2B