4-Days

Op zoek naar zingeving?

Dan is 4-Days iets voor jou, iedere twee maanden opnieuw. Laat je inspireren door een aansprekend thema met een verhaal dat staat als een huis, met daarbij (live) muziek.

Met de woorden droom, durf, doe en deel, dagen we je uit om aan je nieuwsgierigheid toe te geven. En omdat meer mensen net zo denken als jij, ben je er niet alleen. Je loopt dus de kans een goed gesprek te kunnen voeren of een nieuwe vriendschap te sluiten.

Je kunt er ook gewoon tot rust komen en het is zo vrijblijvend als je zelf wilt.

We hopen je op een van de bijeenkomsten te mogen ontmoeten.

Volgende bijeenkomst:  

4-Days … we wachten tot het weer kan!

We zouden graag weer starten met 4-Days. We hebben interessante en leuke sprekers klaar staan. Maar … na een zorgvuldige afweging zijn we tot het besluit gekomen de ontmoetingen verder uit te stellen. De reden van het verdere uitstel is dat we willen vasthouden aan de oorspronkelijke bedoeling van de 4-Days. Het moet een feest worden van ontmoeten en van een inspirerende lezing waar we na afloop nog met elkaar over in gesprek kunnen gaan. Dat is het uitgangspunt. Dat kan pas als we elkaar fysiek kunnen ontmoeten en samen kunnen genieten van een kopje koffie, wat lekkers en een goed gesprek.