4-days.jpg
18 november 2018

4-days 'Leven met lef'

Heerlen

4-days.jpg

Staande blijven in een mijnenveld van belangen, koers houden in turbulente omstandigheden, moed tonen ondanks risico's, je morele kompas scherp te houden ondanks verleidingen en ondertussen ook: verbinden, mensen meenemen, flexibel zijn... Het zijn thema's die menigeen zal herkennen.

In de lezing van Marinka Lipsius hoor je hoe moed getoond kan worden op een succesvolle manier. Je leert dat koers houden en verbinden samen kunnen gaan, je leert de kracht van overtuigen en luisteren en je leert over effectief gedrag en de beinvloeding daarvan.

Door de combinatie van belangrijke kennis op het gebied van leiderschap, (neuro)psychologie, filosofie en oefeningen om het simpelweg te doen, krijg je inzicht in een rijk repertoire aan kennis en vaardigheden.

Marinka Lipsius is auteur, spreker, gedragsdeskundige en veranderstrateeg. Structuur en cultuur gaan bij haar hand in hand. Ze benadert onderwerpen vanuit een verrassende hoek, daagt toehoorders uit tot nieuwe manieren van denken en tot het zetten van effectieve stappen.

Registratie is verlopen.

Waar en wanneer?

Dag
zondag 18 november 2018
Tijd
11:30 uur
Locatie
Meezenbroekerweg 11A, 6415 SC Heerlen.