Vanaf 1 juli starten we voorzichtig weer met erediensten en andere samenkomsten. Daarbij houden we rekening met de coronamaatregelen. Voor meer informatie zie apgen.nl/coronavirus.

Terug naar activiteitenoverzicht
15 december 2019

4tunes zingt Stella Natalis

Amersfoort

Stella Natalis, een eigentijds werk van Karl Jenkins, bestaat uit twaalf delen met de vier aspecten van Kerstmis: Winter, Het slapende kind, De boodschap van vrede en Dankzegging.

Het is de kerstboodschap van vrede, medeleven en een nieuw begin. Stella Natalis gebruikt een veel breder palet dan gebruikelijk is. Er is een Zulu tekst, verwijzing naar de hindoegoden, maar ook naar het Oude Testament, het passeert allemaal de revue. Maar alles staat in het teken van de geboorte van die ster.

Joy to the world is een koorbewerking van negen traditionele kerstliederen uit Engeland, Duitsland, Frankrijk, Spanje, de Verenigde Staten en het Caribisch gebied, gegoten in een fris en levendig arrangement van Karl Jenkins.

Dirigent: Bart Houtman
Piano: Dennis de Bruijn
Trompet: Sebastiaan Haverkate
Percussie: Danique Kos

De toegang is gratis. Je kunt een programmaboekje kopen bij aanvang van het concert en zo bijdragen in de kosten.

Kom je ook?

Graag vooraf je naam, het aantal kaarten en de gewenste datum doorgeven via stellanatalis2019@gmail.com. Van harte welkom!

Registratie is verlopen.

Waar en wanneer?

Dag
zondag 15 december 2019
Tijd
19:30 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap - Meridiaan 39, Amersfoort