Amersfoort.jpg

Amersfoort ontmoet Amersfoort

Op 6 april 2019 is het 50 jaar geleden, dat de gemeenschap Amersfoort het nieuwe gebouw aan de Meridiaan 39 te Amersfoort in gebruik nam. Lang was er uitgekeken naar dit eigen gebouw, na jaren van onderhuur van de NAK en huur van de aula van een school!

In de afgelopen 50 jaar is het de plaats geweest voor vele ontmoetingen en belevenissen in de gemeenschap Amersfoort. En daarnaast een plek voor vele landelijke activiteiten en samenkomsten, ook omdat het een centraal in Nederland gelegen groot gebouw is.

We willen dit jubileum graag vieren met een ontmoeting met allen, die ooit in het verleden kort of lang tot de gemeenschap Amersfoort hebben behoord. Daartoe houden we een reünie op zaterdag 6 april 2019 ’s middags tussen 15.00 uur en 19.00 uur. Er zal in ieder geval een tentoonstelling zijn en mogelijk nog andere activiteiten. Maar vooral kijkt ‘Amersfoort nu’ er naar uit om u, als deel van ‘Amersfoort toen’, te ontmoeten.

Als u de reünie wilt bezoeken, meldt u zich dan vooraf aan op reunie@apgenamersfoort.nl. U hoeft geen tijd te vermelden; elk moment op de middag van de reünie bent u welkom.