Vanaf 1 juli starten we voorzichtig weer met erediensten en andere samenkomsten. Daarbij houden we rekening met de coronamaatregelen. Voor meer informatie zie apgen.nl/coronavirus.

Terug naar activiteitenoverzicht
29 juni 2019

RELAX, je hebt niets onder controle! Of toch wel?

Groningen

Die baan waar je altijd wil blijven werken, je partner bij wie je altijd wil blijven, dat droomhuis waar je tot je dood wil blijven wonen of je kinderen die het huis verlaten en waarvan je verwacht ze niet meer terug te zien. Maar wat nou als je ontslagen wordt, gaat scheiden, je huis verliest of je kind een boemerangkind is? Je hebt in het leven niks onder controle, of toch wel?

Vader en dochter Edwin en Maxime de Wit zijn gek op controle. Accepteren dat het leven zo ongelofelijk onbestemd is vinden ze dan ookerg lastig. Daarom gaan ze opzoek naar zekerheden, maar uh... bestaan die wel?

Edwin en Maxime nemen je mee langs hun mooiste telleurstellingen van hun leven en delen over hoe ook jij kunt leven zonder zekerheden.

Wil jij weten hoe je kunt leven zonder zekerheden?

Kom dan op zaterdag 29 juni om 16.30 uur naar het Apostolisch Genootschap aan de Simon Vestdijklaan 2 in Groningen en laat je inspireren!

Registratie is verlopen.

Waar en wanneer?

Dag
zaterdag 29 juni 2019 - zaterdag 29 juni 2019
Tijd
16:30 - 18:00 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap - Simon Vestdijklaan 2, Groningen
Contactpersoon
Werkgroep Anderszins