Vanaf 1 juli starten we voorzichtig weer met erediensten en andere samenkomsten. Daarbij houden we rekening met de coronamaatregelen. Voor meer informatie zie apgen.nl/coronavirus.

Terug naar activiteitenoverzicht
24 november 2019

Wat is dankbaarheid?

Groningen

Wat is dankbaarheid en waar ben ik dankbaar voor? Een lezing door Peter Kerkhof.

De lezing is een persoonlijke zoektocht waarbij Peter zich heeft laten inspireren door emeritus professor theologie en filosofie Paul van Tongeren die het boekje schreef: Denken over danken na de dood van God. Hij streeft ernaar zich dagelijks bewust te willen zijn van zijn aanwezigheid en mogelijkheid wat toe te voegen aan het moment en de plaats waar hij mag zijn. Hoe hij dat doet en waar dat uit blijkt deelt hij met aandacht en humor graag met jou.

Peter Kerkhof is getrouwd met Nicolette en samen hebben zij twee volwassen dochters. Hij werkt als freelance compliance consultant en trainer van interne kwaliteitsauditoren in de zorg en het primair onderwijs. Naast zijn werk is hij voorganger van de gemeenschap Amsterdam-Watergraafsmeer. Contact met anderen is belangrijk voor hem, zoals hij ook wekelijks - samen met golden retriever Jip - vlinders telt in de natuur.

Registratie is verlopen.

Waar en wanneer?

Dag
zondag 24 november 2019
Tijd
9:00 uur
Locatie
Apostolisch Genootschap - Simon Vestdijklaan 2, Groningen