Het Gebouw

Onze plaats van samenkomst heeft in 1975 een grote renovatie ondergaan. Halverwege 2011 is het gebouw nogmaals gerenoveerd en aangepast aan de eisen van deze tijd. Zo is de hoofdingang en de grote zaal beter toegankelijk gemaakt voor personen met een lichamelijke beperking. Ook is de benedenverdieping zodanig verbouwd, dat broeders, zusters en jeugd elkaar informeel kunnen ontmoeten. De grote zaal is smaller en heeft minder zitplaatsen dan voorheen. Hierdoor heeft de grote zaal nu meer intimiteit.

Ingang van Kinschotstraat

Deze ingang wordt voornamelijk gebruikt voor grote bijeenkomsten, zoals de Eredienst op zondagmorgen. De garderode en de grote zaal zijn bij binnenkomst via deze ingang gemakkelijk te bereiken.

Ingang_Kinschotstraat.jpg

De ontvangsthal

Vanuit de ingang Van Kinschotstraat komt u terecht in deze hal. Links van deze hal bevindt zich de grote garderobe en ontmoetingsruimte.

Entree.jpg

Ingang Van Adrichemstraat

Formeel de hoofdingang. Deze ingang wordt voor alle andere bijeenkomsten gebruikt. Een goed gebruik binnen Het Apostolisch Genootschap is, dat er altijd een broeder of zuster bij de deur staat om de bezoekers welkom te heten.

Ingang_Van_Adrichemstraat2.jpg

De lange hal

Vanuit de ingang Van Adrichem komt u terecht in deze hal. Hier vindt u aan beide zijden diverse kleine zalen voor kleine bijeenkomsten.

Ingang_Van_Adrichemstraat1.jpg

De garderobe en ontmoetingsruimte

Garderobe2.jpg
Patio.jpg

De grote zaal

De grote zaal (op de 1e verdieping) is te bereiken via deze trap. Achter in de muur ziet u het oude embleem van Delft.

Trap_naar_grote_zaal.jpg
Grote_zaal_voorzijde_links.jpg

Klik op onderstaande plaatjes voor meer foto's van de grote zaal