Kofi Annan: “The planet first”


Kofi-Anan.jpg

Op het WeDO2030 festival riep Kofi Annan op om ‘the planet first’ te zetten. De dag stond in het teken van de duurzaamheidsdoelen.

Medewerkers Sietske Dorleijn en Lily Delwel waren aanwezig bij dit festival over duurzaamheid. Duurzaamheid is één van de speerpunten van het Apostolisch Genootschap. En waar kun je dan beter inspiratie opdoen dan bij een festival over de Sustainable Development Goals?

Sietske en Lily: “Wat duidelijk naar voren kwam is dat sterke samenwerkingsverbanden en partnerschappen ontzettend belangrijk zijn als je de wereld duurzamer wilt maken. Samen weet en kun je meer.”

Het festival bestond uit allerlei speeches, die inzicht geven in hoe je als organisatie aan de Sustainable Development Goals kunt werken. Het hoogtepunt van het volle programma? “De speech van Kofi Annan – voormalig secretaris-generaal van de VN. Hij sprak over leiderschap, verantwoordelijkheid en vrede”, antwoordt Sietske meteen.

Wil je net als Kofi Annan ‘the planet first’ zetten en aan de slag met de duurzaamheidsdoelen? Kijk dan voor meer informatie op sdgnederland.nl.


Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken dient uw browser cookies te accepteren