Actueel


Duurzame tuin voor Berg en Dal

1 juni 2017

De tuin van Berg en Dal leek lang onveranderlijk, tot we in 2015 een ambitieus vernieuwingsplan startten. We onderschrijven duurzaamheid, een groene aanpak met aandacht voor de natuur spreekt dus vanzelf. De tuin nadert inmiddels haar voltooiing en is ingrijpend veranderd. Door een slim plantplan is de soortenrijkdom in de tuin enorm toegenomen. Bijenvolken (dit jaar zijn het er negen) hebben sinds drie jaar een vaste plaats, het materiaal voor de wandelpaden neemt CO2 op en de gekapte bomen werden een houtwal waarin egels en insecten huizen. Bij geopende hekken zijn bezoekers welkom in de tuin.

tuin berg en dal.jpg
 

Bomendonatie voor meer duurzaamheid

1 juni 2017

Door een gift van €3000,- realiseren we het planten van 120 bomen in het Sublime Bos bij Lage Vuursche.  Duurzaamheid is investeren in de toekomst van een leefbare aarde. Daar zijn we al lang van overtuigd, daarom doen we deze donatie. Een initiatief waarvoor het radiostation al bedankspotjes heeft uitgezonden, en dat verschillende individuele leden weer tot eigen donaties heeft geïnspireerd. Aandacht voor duurzaamheid, compassie en solidariteit komen voor ons voort uit ons streven naar een menswaardige, en dus leefbare, wereld. Daarom ondertekenden we in 2007 het Akkoord van Schokland, liggen op daken van de meeste van onze 69 gebouwen zonnepanelen en exploiteren we een windmolen. Verder zijn we sinds 2016 gecertificeerd Co2-neutraal.

Campagne Vind het antwoord in jezelf

21 april 2017

De campagne Vind het antwoord in jezelf krijgt eind april een vervolg. De nieuwe radiocommercials zijn te horen op Radio 1, 2, 4 en Q-music. Naast levensvragen, horen we nu ook persoonlijke antwoorden van mensen. 

Beluister de commercials:

zz radio plaatje.jpg  wo radio plaatje.jpg  iijr radio plaatje.jpg  lmv radio plaatje.jpg

Vanaf 20 april t/m 3 mei is er een pilot met bioscoopreclame in Utrecht en Amsterdam. Bekijk de bioscoopreclame: 


bios reclame plaatje.jpg


Ook de website www.vindhetantwoordinjezelf.nl heeft een update gekregen. Neem snel een kijkje!

Lentenummer VANDAAG magazine

7 maart 2017

Het nieuwe nummer van VANDAAG magazine is uit. Met VANDAAG willen we je inspireren na te denken over levensvragen en je eigen antwoorden daarop. Bekijk de preview van het lentenummer >


Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken dient uw browser cookies te accepteren