Zelfbewust zijn


Ben je geïnteresseerd in persoonlijke groei en ben je bereid kritisch naar jezelf te kijken? Dan zijn deze samenkomsten iets voor jou. Je onderzoekt welke dingen echt belangrijk zijn voor jou. Tijdens vier bijeenkomsten ga je individueel en in groepsverband aan de slag om meer zelfkennis te ontwikkelen en nieuwe mogelijkheden te zien.

Inhoud

 • Avond 1  Wie ben ik?
  Welke eigenschappen heb je? En welke helpen je om verder te komen en welke juist niet? Wie ben je eigenlijk en wanneer ben je het dichtst bij jezelf?

 • Avond 2  Wie wil ik zijn?
  Zou je dingen aan jezelf willen veranderen? Hoe doe je dat? Je zelfbeeld krijgt vorm en je ontdekt welke betekenis je aan je leven wilt geven. Je komt erachter dat er zonder fouten geen groei kan zijn.

 • Avond 3  Wat heb ik nodig om te groeien?
  Ontdek wat je nodig hebt om te groeien. Hoe haal je het beste uit jezelf? Wat of wie inspireert je? Groeien is ook durven, uit je comfortzone stappen. Welke eerste stap zet jij?

 • Avond 4  Ik en de ander
  Een gelukkig leven gaat bovenal om menselijke relaties. Als je stappen wilt maken in de richting van je droom, dan heb je anderen nodig om verder te komen. Maar dat begint bij jezelf door vriend te zijn voor anderen.

Schrijf je in voor de themaontmoetingen Zelfbewust zijn via vindhetantwoordinjezelf.nl.  Daar vind je ook informatie over data en locaties.

Heb je nog vragen? Stuur een e-mail naar Paulien ter Riet-van Dijk.

apgen-themaweken-frankrijk-banner

Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken dient uw browser cookies te accepteren