Vandaag live: Aandacht


VANDAAG-live-Michel-Post

Kost het jou soms ook moeite om vol aandacht te zijn? Om bijvoorbeeld echt naar iemand te luisteren als je vraagt hoe het gaat? Om oog te hebben voor je omgeving als je aan het wandelen bent? Om samen te eten zonder mobieltjes op tafel?

‘Pas als je je bewust bent van je eigen gedrag, kun je er iets aan veranderen’, aldus Michel Post. En dat is de moeite waard. Want ‘wie leeft met aandacht ziet meer moois.’ En door aandacht voelen we ons verbonden met anderen en met onze omgeving. 

Michel is opleider van geestelijk verzorgers bij het Apostolisch Genootschap. Tijdens VANDAAG live daagt hij ons uit naar ons eigen gedrag te kijken en te oefenen in aandacht. 

Doe mee en meld je aan voor deze interactieve inspiratie-avond.

Meld je aan voor VANDAAG live »vandaag-live-villa-berg-en-dal-baarn.jpgDATUM
Dinsdag 20 februari 2018

ADRES
Villa Berg en Dal, Jacob van Lenneplaan 12, Baarn

PROGRAMMA
19.45 uur: inloop
20.00 uur: lezing Aandacht
20.30 uur: interactief
21.15 uur: napraten
22.00 uur: einde

PRIJS
€12,50 inclusief hapje en drankje


In het winternummer van VANDAAG lees je meer over ‘aandacht’. Heb je nog geen abonnement? Vraag VANDAAG nu aan! Gratis en vrijblijvend.


vandaaglive-saskiabierman-1

De volgende keer: pedagoog over loslaten van kinderen

Op 17 april, tijdens een interactieve inspiratie-avond bespreekt Saskia Bierman de kunst van het loslaten van kinderen van 0-18 jaar. Opvoeden is constant de balans zoeken tussen ruimte geven en veiligheid bieden. Hoe leer je je kind verantwoordelijkheid te nemen?

Meld je aan voor de volgende Vandaag live »

Om van deze functionaliteit gebruik te kunnen maken dient uw browser cookies te accepteren