Amersfoort

In Amersfoort heeft het Apostolisch Genootschap een levendige gemeenschap met ruim 400 leden van alle leeftijdsgroepen, die samen zoeken naar zingeving en inspiratie vanuit een gevoel van verbondenheid met de schepping. Tijdens onze erediensten met veel muziek is er ruimte voor religieuze beleving en aandacht voor de praktische invulling van het leven. De gemeenschap is voor ons een dierbare plek, ook voor troost en bemoediging. Omdat velen van ons al lang met elkaar optrekken is er een grote verbondenheid en zijn we ook heel blij als we elkaar ontmoeten. We begroeten elkaar met een hand en soms ook met een zoen.

Uitnodiging om de Kerst mee te vieren.

Wilt u Kerst met ons meevieren? U bent van harte welkom.

Op zondag 18 december begint om 13.30 uur de generale van de kerstmusical Herberg Hierisut. Het verhaal speelt op een plein, waar sneeuw is gevallen en waar ook een herberg te vinden is…

Op zaterdagavond 24 december is de kerstwijding Kom nader… Het begint om 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur. Het is een sfeervolle avond met teksten en muziek. Voor meer informatie klik op de banner of ga naar http://www.apgen.nl/kerst/kerstavond/

Op zondagmorgen 25 december is er een eredienst om 9.30 uur.

’s Middags om 14.00 uur begint de kerstmusical Herberg Hierisut.

Voorganger

Rens van Duffelen

Ik wil graag blij en moedig door het leven gaan, uitgaande van het bewustzijn in mijn medemens een deel van schepping te ontmoeten. De gemeenschap helpt mij daarbij dit steeds bewust opnieuw te ervaren en levend te houden.

Stuur mij een e-mail

Dit doen wij:

Wij zijn lid van het Amersfoorts Platform voor levensbeschouwingen en religies. Bij bijzondere thema’s sluiten we aan bij vergaderingen van de Raad van Kerken in Amersfoort. Wij doen dan graag mee door themadiensten te houden tijdens de Kerkennacht en de Vredesweek en we nemen actief deel aan de jaarlijkse “Stadsontmoeting”.

Wij stellen ons gebouw open voor andere religieuze en maatschappelijke activiteiten in de buurt. Zo was er in ons gebouw al een keer een dankdienst van een Evangelische Basisschool, en wordt er vergaderd door Verenigingen van Eigenaren van appartementencomplexen in de wijk. Loopt u gerust eens binnen om een eredienst bij te wonen. Over het algemeen is er eredienst op zondag van 9.30 uur tot ongeveer 10.45 uur. 

U bent van harte welkom!

Contact

Amersfoort
Meridiaan 39
3813 AT Amersfoort
amersfoort@apgen.nl

Eredienst

Zondagmorgen 9:30.
Op 6 november is onze eredienst in Soest. Adres en routebeschrijving vindt u op de pagina van de gemeenschap Soest.

Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via amersfoort@apgen.nl.