Amersfoort

In Amersfoort zijn wij een levendige gemeenschap met ruim 400 leden van alle leeftijden, die samen zoeken naar zingeving en inspiratie. Tijdens onze erediensten met veel muziek is er ruimte voor religieuze beleving en aandacht voor de praktische invulling van het leven. De gemeenschap is voor ons een dierbare plek, we zijn elkaar nabij in de omstandigheden die het leven met zich mee brengt, in vreugde en verdriet, we vinden het belangrijk om samen het leven te vieren.

Voorganger

M. Cemalovic-Bornebroek

Stuur mij een e-mail

M. Mewe

Stuur mij een e-mail

Wij zijn lid van het Amersfoorts Platform voor levensbeschouwingen en religies. Vanuit het Platform nemen wij actief deel aan de jaarlijkse Stadsontmoeting. We maken deel uit van de Ambassade van Vrede in Amersfoort en organiseren jaarlijks een programma tijdens de Vredesweek. Bij bijzondere thema’s sluiten we aan bij vergaderingen van de Raad van Kerken in Amersfoort., met name bij de Kerkennacht leveren wij een aandeel aan het programma.

Wij stellen ons gebouw open voor andere religieuze en maatschappelijke activiteiten in de buurt. Zo was er in ons gebouw  een dankdienst van een Evangelische Basisschool en wordt het met vrijwilligers van ons genootschap ingericht als Stembureau bij verkiezingen.

Contact

Amersfoort
Meridiaan 39
3813 AT Amersfoort
amersfoort@apgen.nl

Eredienst

Zondag 9:30 – 10.45 uur

Op de eerste zondag van de maand vieren wij de Erediensten samen met de gemeenschap Soest.
2 september Amersfoort
7 oktober Soest
4 november Amersfoort
2 december Soest


Verhuur

Vraag naar de mogelijkheden via amersfoort@apgen.nl.