Vanaf 1 juli starten we voorzichtig weer met erediensten en andere samenkomsten. Daarbij houden we rekening met de coronamaatregelen. Voor meer informatie zie apgen.nl/coronavirus.

Terug naar activiteitenoverzicht
6 april 2019

Reünie 50 jaar gebouw Amersfoort

Amersfoort

6 april 2019 is het 50 jaar geleden, dat de gemeenschap Amersfoort het nieuwe gebouw aan de Meridiaan 39 te Amersfoort in gebruik nam.

Lang was er uitgekeken naar dit eigen gebouw, na jaren van onderhuur van de NAK en huur van de aula van een school! In de afgelopen 50 jaar is het de plaats geweest voor vele ontmoetingen en belevenissen in de gemeenschap Amersfoort. En daarnaast een plek voor vele landelijke activiteiten en samenkomsten, ook omdat het een centraal in Nederland gelegen groot gebouw is. We willen dit jubileum graag vieren met een ontmoeting met allen, die tot de gemeenschap Amersfoort hebben behoord. Daartoe houden we een reünie op zaterdag 6 april 2019 tussen 15.00 uur en 19.00 uur.
Er is een tentoonstelling. Er zijn rondleidingen, foto’s films en muziek. Maar vooral kijkt ‘Amersfoort nu’ er naar uit om u, als deel van ‘Amersfoort toen’, te ontmoeten.

Wilt u zich in verband met de catering aanmelden via reunie@apgenamersfoort.nl
U hoeft geen tijd te vermelden; elk moment op de middag van de reünie bent u welkom

Registratie is verlopen.

Waar en wanneer?

Dag
zaterdag 6 april 2019
Tijd
15:00 - 19:00 uur
Locatie
Meridaan 39, Amersfoort
Contactpersoon
Hans Hildering