Gemeenschap Soest

Soest_.jpg

Zingeving en levenskunst

Het Apostolisch Genootschap in Soest is een gemeenschap van mensen die samen nadenken over zingeving en levenskunst. Het is een plaats waar je geïnspireerd wordt om eigen antwoorden te vinden op levensvragen. Op kruispunten van het leven zijn we elkaar nabij én we vieren samen het leven. De 150 leden van alle leeftijden treffen elkaar regelmatig; bijvoorbeeld op zondagochtend en doordeweeks tijdens leeftijdgebonden samenkomsten. We hebben enthousiaste koren die regelmatig oefenen.

We zoeken de dialoog in Soest omdat we verbindingen tussen mensen essentieel vinden. Zo willen we een bijdrage leveren aan een hechtere Soester gemeenschap.

Dit doen wij

Om de verbindingen tussen mensen te versterken, organiseren we jaarlijks een gesprekstafel voor Soest in dialoog. Ook nemen we deel aan bijvoorbeeld de Kerkennacht en Orgeltocht. In december is er een warme winteravond om in de donkere dagen voor Kerst licht en warmte te delen. U bent van harte welkom bij al onze samenkomsten; ook op zondagochtend (aanvang 9.30 uur).

We houden van zingen en hebben diverse koren, zoals een gemengd koor, meisjeskoor, mannenkoor en een octet. Wilt u een keer komen luisteren of meedoen? Stuur een e-mail naar: soest@apgen.nl. Ook met andere vragen, kunt u daar terecht.

 • Eredienst

  Elke zondag
  Vanaf 9:30 uur

 • Adres

  Talmalaan 44
  3761 AN Soest

  Route
 • Verhuur

  Wilt u deze locatie huren? Neem contact met ons op voor mogelijkheden en prijzen.

  Stuur een e-mail

Voorganger

 • Maarten Jan.jpg Maarten Jan de Groot Voorganger

  Maarten Jan de Groot, in 1962 geboren in Zoetermeer, is sinds 1997 lid van de gemeenschap Soest en sinds 2011 voorganger. Zijn credo: ‘Verwondering voor het eigen bestaan ontstaat in de ontmoeting met de ander en het ervaren van de schoonheid van de aarde. Een mooi en werkbaar uitgangspunt om zin en inhoud aan je leven te geven.”

  maartenjan.de.groot@gmail.com